Zumba Fitness

(of Zumba)

Wil jij meer conditie opbouwen en wil je dit doen op een leuke en laagdrempelige manier met een kleine groep vrouwen die ook graag willen sporten? Dan zijn mijn Zumba lessen wat voor jou!

HEB VOORAL LOL!

...dan komen de pasjes vanzelf.

Wat is Zumba Fitness?

Tijdens de Zumba Fitness (of Zumba) lessen combineer ik dans- en fitnessoefeningen op Latijns Amerikaanse muziek. Zo heb je niet het gevoel dat je bezig bent met een workout en heb je vooral veel FUN, elke les is echt weer een feestje!

Na de warming up aan het begin van de les, komen er verschillende nummers voorbij in allerlei stijlen waarop gecombineerde dans- en fitnessbewegingen doet. Dansstijlen als salsa, merengue en reggeaton komen voorbij.

De lessen zijn opgebouwd als een intervaltraining. Door afwisseling in snelle en langzame oefeningen wordt heel je lichaam geprikkeld om fitter te worden. Interval training is uitermate geschikt om je conditie te verbeteren en je lichaam sterker te maken. De muziek die we gebruiken in de lessen zijn energiek en zorgen voor een gezellige en laagdrempelige sfeer. We sluiten alle lessen af met een goede cooling-down om blessures te voorkomen.

Review

wat deelnemers zeggen

Ester (48)

HAAFTEN

Het is echt een heerlijk uurtje sporten op muziek

“Ik volg de lessen meer dan een jaar bij Jessica en ben Zumba lessen gaan volgen omdat ik graag aan mijn conditie wilde werken. Maar ik kom óók graag naar de lessen ter ontspanning, het is echt een heerlijk uurtje sporten op muziek. Wat ik ook zo leuk vind is dat de lessen in een ongedwongen setting zijn, het is echt gezellig. 🙂 Echt een gezellige groep met vrouwen van verschillende leeftijden, het is lekker om op muziek jezelf in het zweet werken. Ik vind de Zumba lessen echt een aanrader voor iedereen. Je hoeft niet te kunnen dansen of alles perfect te doen, het gaat erom dat je lekker in beweging komt en de pasjes komen vanzelf. Ik vind het echt een hele leuke manier om in beweging te komen en je conditie te verbeteren. En dat allemaal in een gezellige en gemoedelijke omgeving vlakbij of in je eigen dorp.”

De instructeurs

Mirjam

Jessica

Voor wie?

Iedere volwassene kan met de Zumba lessen meedoen! De pasjes zijn gemakkelijk te volgen en naarmate je vaker meedoet met de lessen, ga je de pasjes steeds beter beheersen. Voor deelname aan de les is geen basiskennis van dansen of fitness nodig.

Iedereen kan het

De Zumba les is sinds 2001 nog steeds een van de populairste groepslessen in de wereld. Dit omdat deze het meest lijkt op de aerobics lessen van vroeger. Simpel, laagdrempelig en heerlijke muziek om op te bewegen. Misschien ben je bang dat de Zumba les ingewikkeld is door alle pasjes (of ben je bang voor je twee linkervoeten…), maar laat dit je niet tegenhouden. Er zitten vaak maar 2 tot 4 verschillende pasjes in een liedje die je telkens herhaalt. Heb dus vooral gewoon veel lol, de perfecte pasjes komen dan vanzelf. De Zumba lessen zijn leuk en helpen jou om fitter te worden en een betere conditie te krijgen. En omdat het niet ingewikkeld is kan iedereen meedoen.

Aanmelden gratis proefles Zumba Fitness

De Zumba Fitness les wordt op maandagavond om 18:55 uur in het dorpshuis Hellouw gegeven.

De Zumba Fitness les wordt op maandagavond om 18:55 uur in Hellouw gegeven, en op woensdagavond om 20:05 uur in Hellouw.

In verband met het mooie weer worden alle binnenlessen op dit moment buiten gegeven op de Ijsclub in Hellouw. Wanneer het regent is de les wel binnen in de dorpshuizen.

Voor de Zumba Fitness gaan er vanaf 9 november weer twee nieuwe blokken van 10 weken van start:

  • op maandagavond 18:55 uur in dorpshuis Hellouw
  • op woensdagavond 20:05 uur in dorpshuis Tuil

De kosten zijn € 90,- voor 10 lessen. Je kan de lessen vanaf de start van het blok 13 weken gebruiken. Als je een keertje niet kan, dan kan je binnen die periode altijd nog de les inhalen en opmaken. Rond de kerst, van 21 dec 2020 t/m 3 jan 2021 zijn er geen lessen.

Meld je aan via het formulier.

Wil jij jouw conditie verbeteren, maar vind je niet de juiste motivatie in een massale sportschool? Ben jij op zoek naar iemand die je persoonlijk begeleidt en wil jij dat sporten vooral ook LEUK wordt?

In mijn lessen ligt de focus op jou! Ik kijk niet naar hoe je eruitziet, hoe oud je bent of wat je niet kan – dit is namelijk helemaal niet belangrijk om jouw conditie te verbeteren. Tijdens de Zumba les ga ik uit van jouw basis uithoudingsvermogen en werken we samen op een laagdrempelige manier aan jouw persoonlijke doelen.

Wil je dit zelf ook ervaren? Meld je dan nu aan voor een gratis proefles. 

* dit veld is verplicht