Strong Nation

(of Strong)

Wil je in jouw hele lichaam sterker worden en op jouw eigen niveau jouw conditie verbeteren? Dan zijn mijn Strong lessen wat voor jou!

elke week sterker door HITT

Focus op je conditie en het sterker worden in je armen, benen, buik en rug.

Yessica Strong Nation

Wat is Strong Nation?

Strong heet volledig Strong Nation. Tijdens de Strong lessen doe je verschillende oefeningen waarmee elk deel van je lichaam aan bod komt; alle oefeningen hebben verschillende opties waardoor je zelf kan kiezen op welk niveau je meedoet, zo word jij elke week een stukje sterker!

Het is een les waarbij de focus vooral ligt op je conditie en het sterker worden in je armen, benen, buik en rug. Dit alles op jouw eigen tempo en niveau. Deze les is binnen en zonder materialen. De basisoefeningen die we doen zijn: knieën hoog houden, burpees, jumping jacks, push-ups, squats en lunges, gecombineerd met krachtige oefeningen geïnspireerd op samurai, karate en kickboksen.

Het lijkt misschien een hele lastige, moeilijke en ingewikkelde les maar dat is het absoluut niet! Er zijn altijd alternatieven voor bepaalde oefeningen die niet lukken, zodat je toch lekker mee kunt doen.

Lukt het nu nog niet om een push-up te doen? Geen probleem! Ik help je met andere oefeningen en zo werken we samen op jouw tempo naar het moment dat het wel lukt. Zo blijf je lekker bewegen en zie je week na week jouw lichaam sterker en fitter worden.

Review

wat deelnemers zeggen

Janet (30)

TUIL

Je werkt een uur lang keihard, maar wel op je eigen tempo en met een lach.

“Ik sport bij Jessica omdat het laagdrempelig is. Sporten is voor mij echt even een moment voor mezelf en ik sport ook om meer energie te krijgen en weer wat aan te sterken na twee zwangerschappen. Ik kies voor de Strong les, omdat het intensief sporten is. Ik vind het fijn om na het sporten het gevoel te hebben dat ik echt iets heb gedaan. Door de muziek voelt het wel veel minder zwaar aan, dan wanneer je dezelfde oefeningen saai op een sportschool doet. Je moet het op een sportschool ook allemaal zelf doen, waardoor ik ook nooit zeker weet of ik het wel goed doe of dat ik er alles uitgehaald heb wat ik kon. Tijdens de lessen bij Jessica krijgen we aanwijzingen en dat is heel fijn. Het enthousiasme van de instructeurs (en de groep) helpt hier zeker bij. Net zoals dat het lekker dichtbij is! Het kost me minder moeite om te gaan; het is tenslotte nog geen vijf minuten lopen…

De instructeurs

MIRJAM

Jessica

Voor wie?

Deze les is geschikt voor jou als je graag met mij de uitdaging aan wil gaan om elke les sterker te worden en je graag resultaten wilt zien van wat je doet.

50% effectiever door HITT

Strong Nation is een nog vrij nieuwe les in Nederland, maar nu al heel erg populair in de rest van de wereld. De laatste 4 jaar is deze les steeds populairder geworden, omdat je hier sneller resultaten mee boekt. De intensieve interval training methode, oftewel HIIT, is namelijk hierin verwerkt maar heeft net een andere naam gekregen, namelijk HITT (Hoge Intensiteit Tempo Training). Dit betekent dat je met korte oefeningen veel impact maakt en hiermee bouw je dus ook veel sneller je conditie op. Door de verschillende oefeningen bouw je ook meer kracht op in je gehele lichaam.

Aanmelden blokles Strong Nation

Aanmelden gratis proefles Strong Nation

De Strong Nation les wordt op maandag om 20:05 uur, dinsdag om 20:05 uur en op woensdag om 18:55 uur.

In verband met het mooie weer worden alle binnenlessen op dit moment buiten gegeven op de Ijsclub in Hellouw. Wanneer het regent is de les wel binnen in de dorpshuizen.

De Strong Nation les wordt op dit moment gegeven op:

 • maandag om 20:05 uur in het dorpshuis in Hellouw
 • dinsdag om 20:05 uur in het dorpshuis in Hellouw
 • woensdag om 18:55 uur in het dorpshuis in Tuil

Voor de Strong Nation les gaan er vanaf 10 november weer 2 nieuwe blokken van 10 weken van start:

 • op dinsdagavond 20:15 uur in het Dorpshuis Hellouw (10 lessen op dinsdag, start: 10 november)
 • op woensdagavond 18:55 uur in het Dorpshuis Tuil (10 lessen op woensdag, start: 11 november)

De kosten zijn € 90,- voor 10 lessen. Je kan de lessen vanaf de start van het blok 13 weken gebruiken. Als je een keertje niet kan, dan kan je binnen die periode altijd nog de les inhalen en opmaken. Rond de kerst, van 21 dec 2020 t/m 3 jan 2021 zijn er geen lessen.

Meld je aan via het formulier.

Voor de Strong Nation les gaan er vanaf 30 augustus weer 3 nieuwe blokken van 10 weken van start:

 • op maandagavond 20:05 uur in het Dorpshuis Hellouw (10 lessen op maandag, start: 30 augustus)
 • op dinsdagavond 20:05 uur in het Dorpshuis Hellouw (10 lessen op dinsdag, start: 31 augustus)
 • op woensdagavond 18:55 uur in het Dorpshuis Tuil (10 lessen op woensdag, start: 1 september)

De kosten zijn € 90,- voor 10 lessen. Als je je via het formulier aanmeldt, krijg je nog 1 les extra cadeau, die je mag gebruiken bij alle lessen op het rooster.

Je kan de lessen vanaf de start van het blok 13 weken gebruiken. Als je een keertje niet kan, dan kan je binnen die periode altijd nog de les inhalen en opmaken.

Meld je aan via het formulier.

Wil jij fitter worden, maar vind je niet de juiste motivatie in een massale sportschool? Ben jij op zoek naar iemand die je persoonlijk begeleidt en wil jij dat sporten vooral ook LEUK wordt?

In mijn lessen ligt de focus op jou! Ik kijk niet naar hoe je eruitziet, hoe oud je bent of wat je niet kan – dit is namelijk helemaal niet belangrijk om sterker en fitter te worden. Tijdens de Strong Nation les ga ik uit van jouw kracht en doorzettingsvermogen en werken we samen op een laagdrempelige manier aan jouw persoonlijke doelen.

Wil je dit zelf ook ervaren? Meld je dan nu aan voor een gratis proefles. 

Er zijn nog 5 plekken vrij voor de dinsdag- en woensdagavond**

**Is een les vol? Dan kan je je nog wel aanmelden voor de wachtlijst. Mocht er iemand onverhoopt toch zich afmelden dan wordt er contact met je opgenomen om alsnog deel te kunnen nemen. Vul hieronder het formulier in en kies hiervoor de datum waar je aan mee wilt doen.

 • Er zijn nog 2 plekken vrij voor de maandagavond
 • Er zijn nog 2 plekken vrij voor de dinsdagavond
 • Er zijn geen plekken meer vrij voor de woensdagavond

* dit veld is verplicht