Strong Nation

(of Strong)

Wil je in jouw hele lichaam sterker worden en op jouw eigen niveau jouw conditie verbeteren? Dan zijn mijn Strong lessen wat voor jou!

elke week sterker door HITT

Focus op je conditie en het sterker worden in je armen, benen, buik en rug.

Wat is Strong?

Tijdens de Strong lessen doe je verschillende oefeningen waarmee elk deel van je lichaam aan bod komt; alle oefeningen hebben verschillende opties waardoor je zelf kan kiezen op welk niveau je meedoet, zo word jij elke week een stukje sterker!

Strong heet volledig Strong Nation. Het is een les waarbij de focus vooral ligt op je conditie en het sterker worden in je armen, benen, buik en rug. Dit alles op jouw eigen tempo en niveau. Deze les is binnen en zonder materialen. De basisoefeningen die we doen zijn: knieën hoog houden, burpees, jumping jacks, push-ups, squats en lunges, gecombineerd met krachtige oefeningen geïnspireerd op samurai, karate en kickboksen.

Het lijkt misschien een hele lastige, moeilijke en ingewikkelde les maar dat is het absoluut niet! Er zijn altijd alternatieven voor bepaalde oefeningen die niet lukken, zodat je toch lekker mee kunt doen.

Lukt het nu nog niet om een push-up te doen? Geen probleem! Ik help je met andere oefeningen en zo werken we samen op jouw tempo naar het moment dat het wel lukt. Zo blijf je lekker bewegen en zie je week na week jouw lichaam sterker en fitter worden.

Review

wat deelnemers zeggen

Iris (21)

ENSPIJK

Ik ga met plezier sporten en als ik terug kom zit ik vol energie!

“Ik vind het belangrijk om in beweging te zijn, maar de motivatie om zelf thuis iets te gaan doen qua beweging heb ik niet. Sporten zag ik voorheen als een ‘verplichting’ en ‘niet leuk’. Dit is helemaal veranderd sinds ik bij Jessica sport. Ik ga met plezier sporten en als ik terug kom zit ik vol energie!

Ik vind het fijn dat de lessen in groepsverband zijn, je motiveert elkaar en het maakt de lessen extra gezellig. De lessen zijn ook erg laagdrempelig, dit is heel prettig. De eerste keer dat ik mee deed met een les voelde ik mezelf gelijk op mijn gemak. Het was een leuke club vrouwen waarin iedereen gemotiveerd is om te sporten, maar waar het niveau waarop je sport niet uitmaakt. Iedereen doet het op zijn eigen manier goed, of je nou ervaren bent of pas net begint met sporten, dat maakt niet uit.”

De instructeurs

FREENA

MIRJAM

Jessica

Voor wie?

Deze les is geschikt voor jou als je graag met mij de uitdaging aan wil gaan om elke les sterker te worden en je graag resultaten wilt zien van wat je doet.

50% effectiever door HITT

Strong is een nog vrij nieuwe les in Nederland, maar nu al heel erg populair in de rest van de wereld. De laatste 3 jaar is deze les steeds populairder geworden, omdat je hier sneller resultaten mee boekt. De intensieve interval training methode, oftewel HIIT, is namelijk hierin verwerkt maar heeft net een andere naam gekregen, namelijk HITT (Hoge Intensiteit Tempo Training). Dit betekent dat je met korte oefeningen veel impact maakt en hiermee bouw je dus ook veel sneller je conditie op. Door de verschillende oefeningen bouw je ook meer kracht op in je gehele lichaam.

Aanmelden gratis proefles Strong

De Strong les wordt op woensdag om 19:00 uur in Tuil gegeven.

Wil jij fitter worden, maar vind je niet de juiste motivatie in een massale sportschool? Ben jij op zoek naar iemand die je persoonlijk begeleidt en wil jij dat sporten vooral ook LEUK wordt?

In mijn lessen ligt de focus op jou! Ik kijk niet naar hoe je eruitziet, hoe oud je bent of wat je niet kan – dit is namelijk helemaal niet belangrijk om sterker en fitter te worden. Tijdens de Strong les ga ik uit van jouw kracht en doorzettingsvermogen en werken we samen op een laagdrempelige manier aan jouw persoonlijke doelen.

Wil je dit zelf ook ervaren? Meld je dan nu aan voor een gratis proefles. 

* dit veld is verplicht