Bootcamp

Wil jij graag fitter worden en je conditie verbeteren? En dit ook nog eens doen in een leuke kleine groep in de buitenlucht?

Dan zijn de Bootcamplessen iets voor jou!

Sporten in de buitenlucht

10 tot 20 oefeningen die je elk 30 tot 60 seconden doet

Wat is bootcamp?

Een bootcamples is in een groep sporten in de buitenlucht, onder begeleiding van een instructeur. Mijn bootcamplessen worden op een makkelijke en laagdrempelige manier gegeven zodat het voor iedereen te volgen is, met een mix van eigen materialen en materialen uit de omgeving.

De bootcamples bestaat uit 10 tot 20 oefeningen die je elk 30 tot 60 seconden doet. De oefeningen worden laagdrempelig gemaakt, voor ieder niveau is er een eigen uitdaging. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je niet mee kan komen, de instructeurs hebben oefeningen voor iedereen. Voorbeelden zijn onder andere knieën hoog houden terwijl je door de ladder loopt die op de grond ligt, zo snel mogelijk rennen om pionnen, trekken aan een touw, springen op hoge objecten zoals een strobaal en het trainen van je schouders met een pumpset en kniebuigingen (squats) met een tas met gewicht of met een pumpset. De oefeningen worden elke week afgewisseld. Hierdoor word je fitter, sterker en krijg je een betere weerstand, mede ook omdat er getraind wordt in de buitenlucht.

Review

wat deelnemers zeggen

Dunja (39)

TUIL

Het is heerlijk om buiten te sporten en je kan het altijd op je eigen niveau doen.

“Ik sport bij Jessica omdat de lessen hier in het dorp worden gegeven en het dus lekker dicht bij huis is. De bootcamp is voor mij een mooie aanvulling op het hardlopen. Deze lessen bieden veel variatie en daarmee kan ik verschillende spiergroepen versterken. De instructeur helpt me om mijn grenzen te verleggen en dat motiveert enorm. Zo maak je je eigen progressie en uiteindelijk daag ik mezelf natuurlijk zelf het meeste uit. Ik vind de bootcamp echt een aanrader voor iedereen!”

De instructeurs

Yessica-Mirjam-de-Ruiter

MIRJAM

Minggus (back-up)

Voor wie?

Ik probeer samen met de instructeur elke week weer een gezellige en veilige omgeving te creëren voor iedereen ongeacht je huidige fitness niveau, of je nou getraind bent of nog nooit hebt gesport. De les is dus voor iedereen geschikt en ik beloof je dat er niet wordt “gedrild” door de instructeur. Wil je niet meteen heel zwaar beginnen? Dan kan je deze les ook gewoon meedoen! Je kan het zo zwaar voor jezelf maken als je wil, de instructeur kan je hierbij helpen.

50% effectiever door HIIT

Bootcamp is een HIIT les, wat de laatste jaren steeds populairder is geworden omdat je hier sneller resultaten mee boekt. HIIT betekent dat je met korte oefeningen veel impact maakt. Hierdoor bouw je dus ook veel sneller je conditie op en door de verschillende oefeningen bouw je ook meer kracht op in je gehele lichaam.

Aanmelden gratis proefles Bootcamp

De bootcamp wordt op woensdag om 19:30 uur in Waardenburg gegeven.

Wil jij fitter worden, maar vind je niet de juiste motivatie in een massale sportschool? Ben jij op zoek naar iemand die je persoonlijk begeleidt en wil jij dat sporten vooral ook LEUK wordt?

In mijn lessen ligt de focus op jou! Ik kijk niet naar hoe je eruitziet, hoe oud je bent of wat je niet kan – dit is namelijk helemaal niet belangrijk om sterker en fitter te worden. Tijdens de bootcamples ga ik uit van jouw kracht en doorzettingsvermogen en werken we samen op een laagdrempelige manier aan jouw persoonlijke doelen.

Wil je dit zelf ook ervaren? Meld je dan nu aan voor een gratis proefles. 

* dit veld is verplicht