Bootcamp

Wil jij graag fitter worden en je conditie verbeteren? En dit ook nog eens doen in een leuke kleine groep in de buitenlucht?

Dan zijn de Bootcamplessen iets voor jou!

Sporten in de buitenlucht

10 tot 20 oefeningen die je elk 30 tot 60 seconden doet

Wat is bootcamp?

Een bootcamples is in een groep sporten in de buitenlucht, onder begeleiding van een instructeur. Mijn bootcamplessen worden op een makkelijke en laagdrempelige manier gegeven zodat het voor iedereen te volgen is, met een mix van eigen materialen en materialen uit de omgeving.

De bootcamples bestaat uit 10 tot 20 oefeningen die je elk 30 tot 60 seconden doet. De oefeningen worden laagdrempelig gemaakt, voor ieder niveau is er een eigen uitdaging. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je niet mee kan komen, de instructeurs hebben oefeningen voor iedereen. Voorbeelden zijn onder andere knieën hoog houden terwijl je door de ladder loopt die op de grond ligt, zo snel mogelijk rennen om pionnen, trekken aan een touw, springen op hoge objecten zoals een strobaal en het trainen van je schouders met een pumpset en kniebuigingen (squats) met een tas met gewicht of met een pumpset. De oefeningen worden elke week afgewisseld. Hierdoor word je fitter, sterker en krijg je een betere weerstand, mede ook omdat er getraind wordt in de buitenlucht.

Review

wat deelnemers zeggen

Mirjam (39)

GELDERMALSEN

De bootcamplessen zijn precies wat ik zocht. Een actieve manier van gevarieerd sporten, en dat ook nog in de buitenlucht!

“De instructeur kijkt naar wat je kan en motiveert je om steeds een stapje verder te gaan. Hierbij wordt goed gekeken naar ieder individu. Lukt een oefening (nog) niet, dan wordt er een alternatieve oefening voorgesteld. De instructeur is erg gedreven en enthousiast. Bij slecht weer is er een alternatieve locatie beschikbaar zodat de les door kan gaan. Kan de instructeur een keer geen les geven dan valt Jessica zelf in op wordt er gezocht naar een andere oplossing zoals een andere dag. Dit allemaal in overleg met de groep via de groepsapp. Via de app Fitmanager kan je een strippenkaart kopen waarmee de lessen betaald worden (allemaal automatisch). Ook staan hierin de lessen genoteerd waarvoor je bent aangemeld en kan je je eventueel afmelden. Dit werkt erg prettig. Fijne sportomgeving met ervaren en motiverende instructeurs.”

De instructeurs

Minggus

Yessica-Mirjam-de-Ruiter

MIRJAM

Voor wie?

Ik probeer samen met de instructeur elke week weer een gezellige en veilige omgeving te creëren voor iedereen ongeacht je huidige fitness niveau, of je nou getraind bent of nog nooit hebt gesport. De les is dus voor iedereen geschikt en ik beloof je dat er niet wordt “gedrild” door de instructeur. Wil je niet meteen heel zwaar beginnen? Dan kan je deze les ook gewoon meedoen! Je kan het zo zwaar voor jezelf maken als je wil, de instructeur kan je hierbij helpen.

50% effectiever door HIIT

Bootcamp is een HIIT les, wat de laatste jaren steeds populairder is geworden omdat je hier sneller resultaten mee boekt. HIIT betekent dat je met korte oefeningen veel impact maakt. Hierdoor bouw je dus ook veel sneller je conditie op en door de verschillende oefeningen bouw je ook meer kracht op in je gehele lichaam.

Aanmelden gratis proefles Bootcamp

De bootcamp wordt op dinsdag om 19:30 uur in Waardenburg gegeven.

Wil jij fitter worden, maar vind je niet de juiste motivatie in een massale sportschool? Ben jij op zoek naar iemand die je persoonlijk begeleidt en wil jij dat sporten vooral ook LEUK wordt?

In mijn lessen ligt de focus op jou! Ik kijk niet naar hoe je eruitziet, hoe oud je bent of wat je niet kan – dit is namelijk helemaal niet belangrijk om sterker en fitter te worden. Tijdens de bootcamples ga ik uit van jouw kracht en doorzettingsvermogen en werken we samen op een laagdrempelige manier aan jouw persoonlijke doelen.

Wil je dit zelf ook ervaren? Meld je dan nu aan voor een gratis proefles. 

* dit veld is verplicht