Bootcamp

Wil jij graag fitter worden en je conditie verbeteren? En dit ook nog eens doen in een leuke kleine groep in de buitenlucht?

Dan zijn de Bootcamplessen iets voor jou!

Sporten in de buitenlucht

10 tot 20 oefeningen die je elk 30 tot 60 seconden doet

Wat is bootcamp?

Een bootcamples is in een groep sporten in de buitenlucht, onder begeleiding van een instructeur. Mijn bootcamplessen worden op een makkelijke en laagdrempelige manier gegeven zodat het voor iedereen te volgen is, met een mix van eigen materialen en materialen uit de omgeving.

De bootcamples bestaat uit 10 tot 20 oefeningen die je elk 30 tot 60 seconden doet. De oefeningen worden laagdrempelig gemaakt, voor ieder niveau is er een eigen uitdaging. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je niet mee kan komen, de instructeurs hebben oefeningen voor iedereen. Voorbeelden zijn onder andere knieën hoog houden terwijl je door de ladder loopt die op de grond ligt, zo snel mogelijk rennen om pionnen, trekken aan een touw, springen op hoge objecten zoals een strobaal en het trainen van je schouders met een pumpset en kniebuigingen (squats) met een tas met gewicht of met een pumpset. De oefeningen worden elke week afgewisseld. Hierdoor word je fitter, sterker en krijg je een betere weerstand, mede ook omdat er getraind wordt in de buitenlucht.

Review

wat deelnemers zeggen

Sara (45)

TUIL

Het voelt niet meer als een verplichting, maar ik sport nu omdat ik dat gewoon wil.

“De bootcamp vind ik erg leuk omdat het lekker buiten is en ik mezelf kan uitdagen om steeds weer op zoek te gaan naar wat ik fysiek aankan. Wat ik daar enorm motiverend aan vind, is dat ik merk dat ik sterker word en dat mijn conditie verbetert als ik het wat langer doe. Er zijn ook altijd alternatieven als een oefening erg zwaar is. Je traint dus op je eigen niveau maar toch met een groep, heel gezellig. Ik kan de lessen van Yessica aanraden aan iedereen die zich niet thuis voelt in een sportschool tussen flitsende pakjes en strakke fitbody’s. Hier kun je gewoon lekker jezelf zijn en plezier hebben in het sporten samen met andere vrouwen. De sfeer is erg ontspannen en niemand kijkt je raar aan als je even niet mee kan komen. Je bent er voor jezelf en niemand die daar wat van vindt.”

De instructeurs

Yessica-Mirjam-de-Ruiter

MIRJAM

Voor wie?

Ik probeer samen met de instructeur elke week weer een gezellige en veilige omgeving te creëren voor iedereen ongeacht je huidige fitness niveau, of je nou getraind bent of nog nooit hebt gesport. De les is dus voor iedereen geschikt en ik beloof je dat er niet wordt “gedrild” door de instructeur. Wil je niet meteen heel zwaar beginnen? Dan kan je deze les ook gewoon meedoen! Je kan het zo zwaar voor jezelf maken als je wil, de instructeur kan je hierbij helpen.

50% effectiever door HIIT

Bootcamp is een HIIT les, wat de laatste jaren steeds populairder is geworden omdat je hier sneller resultaten mee boekt. HIIT betekent dat je met korte oefeningen veel impact maakt. Hierdoor bouw je dus ook veel sneller je conditie op en door de verschillende oefeningen bouw je ook meer kracht op in je gehele lichaam.

Aanmelden gratis proefles Bootcamp

Aanmelden blokles Bootcamp

De bootcamp wordt op woensdag om 19:30 uur en om 20:30 uur in en rond het bos van Neerijnen en Waardenburg gegeven (incl. verlichting).

Voor de Bootcamp les gaat er vanaf 9 juni 2021 weer een nieuw blok van 7 weken van start:

  • op woensdagavond om 19:30 uur in en rond het bos van Neerijnen en Waardenburg.
  • EXTRA: op woensdagavond om 20:30 uur in en rond het bos van Neerijnen en Waardenburg.

Er zal elke week via de WhatsApp groep kenbaar worden gemaakt waar de verzamelplaats is voor de les.

De kosten zijn € 63,- voor 7 lessen + 1 gratis die je ook mag gebruiken bij een van mijn andere lessen.

Je kan de lessen vanaf de start van het blok 13 weken gebruiken. Als je een keertje niet kan, dan kan je binnen die periode altijd nog de les inhalen en opmaken.

Meld je aan via het formulier.

Voor de Bootcamp les gaat er vanaf 11 november weer een nieuw blok van 10 weken van start:

  • op woensdagavond om 19:30 uur bij IJsclub DES in Hellouw

De kosten zijn € 90,- voor 10 lessen. Je kan de lessen vanaf de start van het blok 13 weken gebruiken. Als je een keertje niet kan, dan kan je binnen die periode altijd nog de les inhalen en opmaken. Rond de kerst, van 21 dec 2020 t/m 3 jan 2021 zijn er geen lessen.

Meld je aan via het formulier.

Wil jij fitter worden, maar vind je niet de juiste motivatie in een massale sportschool? Ben jij op zoek naar iemand die je persoonlijk begeleidt en wil jij dat sporten vooral ook LEUK wordt?

In mijn lessen ligt de focus op jou! Ik kijk niet naar hoe je eruitziet, hoe oud je bent of wat je niet kan – dit is namelijk helemaal niet belangrijk om sterker en fitter te worden. Tijdens de bootcamples ga ik uit van jouw kracht en doorzettingsvermogen en werken we samen op een laagdrempelige manier aan jouw persoonlijke doelen.

Wil je dit zelf ook ervaren? Meld je dan nu aan!

Er zijn nog 2 plekken vrij voor 19:30 uur.

In verband met de grote vraag naar de bootcamp les hebben we besloten ook nog een tweede lesuur op te starten, om 20:30 uur. Er zijn hiervoor nu nog 8 plekken vrij

Er zijn geen plekken meer vrij voor de woensdagavond vanaf 9 juni 2021.

Maar… soms komt er alsnog een plek vrij. Als je nog wel interesse hebt kan je je alsnog aanmelden voor de wachtlijst via het formulier. Zodra er een plek vrij komt dan neem ik contact met je op zodat je alsnog kan deelnemen. Als er meer animo voor de wachtlijst is dan ga ik ook kijken of het mogelijk is om een tweede lesuur op te starten.

Heb je interesse in het volgende blok vanaf augustus 2021? Vul dan ook het onderstaande formulier in.

* dit veld is verplicht