Update nieuwe lessen

Hierbij wil ik graag een tussentijdse update geven over hoe het staat met het vervullen van de wens vanuit de omgeving tot het uitbreiden van sportlessen.

Ik (Jessica) ben de afgelopen maanden druk bezig geweest met het verkennen van mogelijkheden tot nieuwe en extra lessen op basis van het animo via de vragenlijst begin dit jaar. Ik ben in gesprek geweest met diverse instructeurs en gaan verkennen voor locaties. Zoals het er naar uitziet staan de volgende plannen op de agenda in 2018:

Sinds september zijn we gestart met try-outs voor de nieuwe les XCORE Workout en dit is een groot succes geweest. 15 tot 20 sportievelingen bezochten per les de try-outs en daarmee hebben we besloten om per oktober een doorstart te maken. Ik hoop dat we hiermee al een kleine mogelijkheid kunnen bieden naar een groter aanbod en hiermee geïnteresseerden tegemoet kunnen komen.

Intussen ben ik ook druk bezig op de achtergrond om de agendapunten hierboven te kunnen realiseren. Hiervoor is tijd nodig om de juiste instructeurs en beschikbare ruimte te vinden, en de lancering te ontwikkelen. Ik hoop dat er begrip is hiervoor en dat we met het huidige aanbod tegemoet kunnen komen tot minimaal begin 2018.