Rooster voor na de zomer is bekend!

Ik heb nieuws!! 🎉💖 Aan het begin van de zomer heb ik een enquête gehouden om te kijken waar ik Yessica verder kon verbeteren. Hieruit kwam naar voren dat jullie meer zekerheid willen over de lessen. Dat deze niet meer afgezegd worden als jij gepland had om te sporten. Zelf vind ik het ook belangrijk dat jullie op een les kunnen bouwen en dat jij kan sporten wanneer je dat wil. Ook als er toevallig wat minder animo is. Daarom ga ik vanaf 31 augustus alle lessen in blokken geven.

Als je het yogablok volgt, weet je al dat er eigenlijk niets verandert aan de lessen zelf. Doordat je je aan een heel blok committeert (en niet aan losse lessen) kan ik ervoor zorgen dat alle lessen in een blok doorgaan.

De voordelen van bloklessen:

  • Een les gaat altijd door! Nooit meer de teleurstelling van een les die wordt afgezegd omdat er niet voldoende animo is.
  • Extra motivatie om te sporten. Omdat iedereen aan het blok meedoet is het een gezellige en gemotiveerde groep. Het is dat extra steuntje in de rug om ook écht te komen.

Vanaf 31 augustus, over 4 weken, beginnen de nieuwe blokken. Kom je meedoen?

Maandag

18:55 uur – Zumba Fitness – start: 31 augustus 10 weken – dorpshuis Hellouw
20:05 uur – Xcore – start: 31 augustus 5 weken – dorpshuis Hellouw

Dinsdag

18:55 uur – Yoga – start: 8 september 10 weken – dorpshuis Hellouw
20:15 uur – Strong Nation – start: 1 september 10 weken – dorpshuis Hellouw

Woensdag

18:55 uur – Strong Nation – start: 1 september 10 weken – dorpshuis Tuil
19:30 uur – Bootcamp – start: 1 september 10 weken (gaat in de winter buiten door) – IJsclub DES Hellouw
20:05 uur – Zumba Fitness – start: 31 augustus 10 weken – dorpshuis Tuil

Vrijdag

9:00 uur – Xcore – start: 31 augustus 5 weken – dorpshuis Hellouw
10:00 uur – Yoga – start: 8 september 10 weken – dorpshuis Hellouw

Wil je meedoen met een van de blokken en wil je eerst een les proberen? Dan kan je een proefles volgen tijdens het huidige zomerrooster (t/m 28 augustus). Vraag hiervoor een proefles aan via yessica.nl/proefles en vul onderaan het formulier in.

In verband met de huidige situatie hou ik rekening met de veiligheidsvoorschriften: https://yessica.nl/lesreglement-corona/.