Pilot XCORE ochtendles in Tuil

Op 3 en 10 april heb ik om 09:00 uur in Dorpshuis Tuil als pilot 2 ochtendlessen gepland om te kijken of het fijn is om een ochtendles XCORE op het rooster te hebben. Mocht je interesse hebben om mee te doen, dan kan dit!

Wat is het?
Een XCORE® Workout is een groepsles van 45 minuten op muziek waarbij je gebruik maakt van de XCO-Trainer®, een aluminium buis gevuld met grit. De XCO-Trainer® geeft bij begin en einde van iedere beweging een aanvullende belasting op de spier- en bindweefselstructuren van het hele lichaam. Dit effect wordt ‘reactive impact’ genoemd en is dé manier om je core-spieren (het natuurlijk korset van rug-, buik- en heupspieren) te trainen. Daarnaast zal er ook tijdens de training gebruik worden gemaakt van een yogamat waarmee een aantal grondoefeningen worden gedaan i.c.m. de XCO-Trainer®.

Resultaat
Met de XCORE® Workout werk je aan een beter uithoudingsvermogen, superstrakke buikspieren, een sterke onderrug, een mooier gevormd lichaam, afname blessuregevoeligheid, afname vetpercentage en toename van coördinatie en balans waar je voordeel van hebt bij andere sporten en in het dagelijks leven.

Hoe kan je meedoen?
Heb je nog nooit een les bij mij gevolgd of wil je iemand meenemen die XCORE wil proberen, dan mag je een gratis proefles mee komen doen. Stuur mij hiervoor dan even een mailtje / bel / whatsapp: jessica@jezz-dance.nl of 06-18320588
–Of meld je aan via de volgende link en kies zelf de datum voor de proefles: https://club.fitmanager.com/club/booktrial/1311

Sport je al bij mij? Dan kan je je ook aanmelden via de Fitmanager app. Je kan gewoon meedoen met je rittenkaart of abonnement.