Nieuwe tarieven en het kwartaalabonnement

Om de kosten te kunnen blijven dekken heb ik besloten om te tarieven per 01 augustus 2015 te verhogen en het kwartaalabonnement te introduceren. Het laagste tarief voor alle leeftijdsgroepen gaat met €1,00 euro omhoog. In mijn ogen nog steeds een redelijk tarief: ik hoef er niet rijk van te worden, het blijft immers ook voor mij een hobby, maar zo kan ik de lessen blijven geven zonder dat ik mij zorgen hoef te maken over of ik de kosten wel gedekt krijg.

De rittenkaart zoals je die nu al kent blijft bestaan maar krijgt een ander tarief.

Uitleg over de abonnementen
Een abonnement is per kwartaal af te nemen in de vorm van een doorlopend automatisch incasso. Het laagste tarief zal worden verpakt in abonnementsvorm. Het kwartaaltarief zal worden berekend op basis van het aantal lessen wat zal werkelijk zal worden gegeven in dat kwartaal. Een Zumba Kids les gaat bijvoorbeeld €6,50 euro per les kosten x 15 lessen in het eerste kwartaal + 0,50 ct incassokosten = het tarief voor het eerste kwartaal.

Voor het kwartaalabonnement zal gebruik worden gemaakt van automatische incasso’s. Wanneer je een abonnement wilt afnemen dan kun je hiervoor een machtigingsformulier invullen en ondertekenen. Deze is aan te vragen via de instructrice of door een e-mail te sturen naar info@jezz-dance.nl.

Ik wil per september meteen starten met een abonnement!
Wil je per september 2015 al gebruik maken van het kwartaalabonnement? Stuur dan een e-mail naar info@jezz-dance.nl voor het machtigingsformulier.

Ik heb nog een rittenkaart, maar wil daarna wel over naar een abonnement, kan dat?
Natuurlijk kan dat. Vanaf het moment dat je wil dat de incasso start zal het aantal lessen worden geteld tot het einde van het kwartaal. Dat zullen dan je werkelijke kosten zijn voor dat kwartaal. Je betaalt dus niet voor de lessen die ervoor al gegeven zijn!

Voor abonnementen zijn net als bij rittenkaarten de algemene voorwaarden van toepassing. Verderop in deze e-mail lees je meer over de nieuwe algemene voorwaarden per 01 augustus 2015.

Tarieven 2015 – 2016

Tarieven 2015-2016

*Prijzen zijn inclusief 0,50 ct incasseringskosten.