Nieuwe les! XCORE® Workout in Hellouw

Vorige maand hebben we jou gevraagd om vragen te beantwoorden hoe we meer sporten nog aantrekkelijker kunnen maken in de omgeving. Hiermee is duidelijk geworden dat onder andere de XCORE Workout een interessante les is om toe te voegen aan het lessenaanbod.

Daarom mag ik met heel veel trots zeggen dat we in september gaan starten met een vier weken try-out!

Wat is een XCORE® Workout ?

XCORE® Workout is een groepsles waarbij je gebruik maakt van de XCO-Trainer®, een aluminium buis gevuld met grit. De XCO-Trainer® geeft bij begin en einde van iedere beweging een aanvullende belasting op de spier- en bindweefselstructuren van het hele lichaam.

Aanmelden XCORE® Workout try-out

  • Vanaf september 2017 worden er 4 try-outlessen gegeven; 04, 11, 18 en 25 september 2017 om 20.00 uur in dorpshuis Hellouw
  • Een XCORE® Workout duurt normaal gesproken 45 minuten. In de try-outlessen in september duren 60 minuten zodat er extra aandacht kan worden gegeven aan techniek
  • Tijdens deze les maak je ook gebruik van een yogamat. Neem hiervoor zelf een handdoek mee om over de yogamat heen te leggen i.v.m. hygiëne. Je kan er ook voor kiezen je eigen yogamat mee te nemen, geef dit bij je aanmelding aan.
  • De XCO-Trainer® (buis met grit) is al tijdens de les aanwezig en hier mag je gebruik van maken. Na de les lever je deze weer in bij de instructeur.
  • Er is per try-outles plaats voor maximaal 20 deelnemers, waarvan minimaal 4 deelnemers zelf in het bezit moeten zijn van een yogamat. Schrijf je dus zo snel mogelijk in om zeker te zijn dat je deel kan nemen!

Of meld je hieronder direct aan!

LET OP! Voor de XCORE® Workout try-out in het dorpshuis Hellouw in september 2017 geldt 25% vroegboekkorting indien je je vóór 15 juli aanmeld én ervoor kiest om alle 4 de try-out lessen mee te doen. Je betaalt dan €24,- euro voor 4 try-out lessen waarvan je er 1 gratis krijgt. Een losse les kost 8,- per les. **