Instructeurs & docenten

Jessica

Ik ben Jessica, 32 jaar oud en ik ben opgegroeid in Hellouw en woon in Haaften samen met mij poes Laila. In 2010 kwam ik bij een vriendin haar Zumba Fitness lessen terecht die zij in Spijkenisse gaf en volgde een half jaar bij haar wekelijks een les (of 2). Omdat ik zo enthousiast werd van Zumba Fitness, besloot ik in januari 2011 de B1 training te doen en ben ik sinds dat moment gecertificeerd instructrice. Daarna volgde ik ook de instructeurstrainingen van Zumba Fitness zoals B2 (Flamenco, Belly-dance, Samba en Tango), Zumba Toning, Zumba® Gold, Zumba Kids, Pro Skills en Strong. Na een aantal jaar ben ik ook mij gaan verdiepen in meer lessen zoals de XCORE instructeurstraining en de Vinyasa Flow yoga 200u teacher training via de Nieuwe Yogaschool van Johan Noorloos. Om mijn kennis te verbeden heb ik daarnaast ook de opleiding Fitness Trainer A gedaan.

Sinds januari 2013 ben ik voor mijzelf begonnen onder de naam JeZz-Dance, welke sinds november 2019 Yessica heet, en organiseer ik lessen in Hellouw, Tuil, Waardenburg en omstreken.

Ik verzorg de Strong lessen, Bootcamp lessen, de Zumba Fitness lessen en de Vinyasa Flow yoga lessen.

Lees hier mijn persoonlijke verhaal

Mirjam

Mirjam de Keizer is 36 jaar en woont in Haaften. Ze is getrouwd en heeft 2 kinderen.

Vanaf jongs af aan loopt sporten als een rode draad door haar leven. Turnen en jazzballet is waar het allemaal mee begon. Ze is erg fanatiek en vind veel sporten leuk om te doen. O.a. Piloxing, bootcamp en natuurlijk Zumba!

Op vakantie een paar jaar geleden kwam ze in aanraking met Zumba Fitness. Daar was ze gelijk weg van.
Dus toen ze hoorde dat Jessica Zumba gaf, was een proefles zo gepland.

Na een aantal jaar actief meegedaan te hebben aan de lessen, gaat ze nu een stapje verder en gaat ze lesgeven. De instructeurstraining voor Zumba Fitness is al in the pocket. Ze heeft er erg veel zin in en wil er graag een gezellige les van maken, waar iedereen zo mee kan doen.

Mirjam verzorgt de Zumba Fitness en Strong lessen.

Desiree

Informatie volgt..

Romano

Informatie volgt..

Yessica-Mirjam-de-Ruiter

Mirjam

Mirjam de Ruiter is 40 jaar en woont met haar man en dochtertje van 3 in Geldermalsen. Ze is geboren en opgegroeid in Waardenburg.

De afgelopen 20 jaar heeft Mirjam al heel wat verschillende sporten beoefend zoals Zumba, XCORE, kickfun, body pump, yoga en fitness. Mirjam vindt het sporten in de buitenlucht heerlijk en daarnaast trekt de variatie van iedere les haar erg aan. “Een les is nooit hetzelfde, je wordt steeds wat sterker en fitter en stelt jezelf steeds nieuwe doelen!”

Ze vindt het sporten in de buitenlucht heerlijk en daarnaast trekt de variatie van iedere les haar erg aan. “Een les is nooit hetzelfde, je wordt steeds wat sterker en fitter en stelt jezelf steeds nieuwe doelen!”

Mirjam in back-up docent bij de bootcamplessen.

Edyta-Yessica

Edyta

Edyta is 43 jaar en woont samen met haar man en zoontje Joshua in Meteren.

Ze komt uit een sportieve familie en dat is dan ook de reden dat ze sportinstructeur is geworden.

Naast het geven van sportlessen, werkt Edyta als zelfstandige in Tiel waarbij ze aan kleine boekhoudingen werkt en belastingaangiftes verzorgt. 

“Ik kan niet wachten om samen met jou te sporten!”

Ninke

Ninke is 43 jaar en woont met haar zoontje Ruben van 4,5 jaar in Leerdam. Een van haar passies is het geven van sportlessen.

Al bijna 15 jaar geeft zij verschillende lessen; van Zumba Fitness en yoga tot aan XCORE en bodypump.

Mensen in beweging krijgen, helpen om hun sportdoelen te bereiken, maar vooral samen plezier maken; dat is waar Ninke blij van wordt.

Ninke verzorgt de Pilates en Zumba Fitness lessen.

Minggus

Minggus is 37 en performance trainer. Sport en fysieke fitheid lopen als een rode draad door zijn leven. Als performance trainer helpt hij mensen om fit te worden en te blijven. Dat doet hij door samen met de deelnemer de juiste combinatie te vinden van kracht, conditie, voeding en hormonale balans.

Sinds zijn jeugd heeft hij een passie voor sport, fitness en een gezonde lifestyle. Deze passie in combinatie met gedrevenheid en doorzettingsvermogen heeft ertoe geleid dat hij in zijn jeugd viervoudig Nederlands kampioen taekwondo is geweest en zilver heeft behaald op de EK. Tijdens zijn carrière bij de lucht en landmacht is hij erachter gekomen dat hij op een sociale wijze zijn gedrevenheid en doorzettingsvermogen kan overbrengen op anderen. Dit in combinatie met mijn behoefte om mensen te helpen heeft ertoe geleid dat hij sinds 2014 zijn droom is gevolgd en fulltime werkzaam is geworden als fitnesstrainer.

Minggus heeft een breed scala aan fitness- en gezondheidsopleidingen gedaan zoals AALO level 1 en 2, Groepsdocent Less Mills GRIT strength /cardio-instructor, Overload Sled instructor, Overload T.O.P.  A en B Trainer, Personal hormonal profiler (PHP) en Bootcamp instructor.

Minggus is de back-up instructeur voor de bootcamplessen.

Freena

Freena is 38 en woont in Rhenoy. In het dagelijks leven is ze moeder van Arwen (3) en ICT ondernemer.

Na een aantal jaar zelf Zumba lessen te hebben gevolgd is ze sinds een jaar zelf Zumba instructrice. Het lesgeven vond ze zo leuk om te doen dat ze daarna ook de training voor Strong by Zumba instructrice is gaan doen.

In haar lessen vind ze het belangrijk dat mensen zichzelf zijn en dat ze lekker kunnen ontspannen door zich op een leuke manier in te spannen.

“Ik heb er enorm veel zin in om lessen te geven en hoop dat we met z’n allen lekker kunnen gaan knallen!”

Freena verzorgt de Strong lessen.