Deelnemer aan het woord: Thea

Mijn naam is Thea, ik ben 48 jaar en woon in Enspijk. Ik sport bij Yessica sinds januari 2019 en volg de Zumba Fitness les op maandagavond en de yoga lessen op dinsdagavond of vrijdagochtend. Ik had nog nooit een yogales gevolgd, dus het was helemaal nieuw voor mij. Ik vind de yogalessen super leuk en echt ontspannend! De uitleg voor de houdingen zijn duidelijk en voor iedereen toegankelijk.

Ik ben begonnen met sporten bij Jessica om fitter te worden en aan mijn conditie te werken. Ik ben gestart met de Sterk & Fit lessen, maar deze staan helaas wegens te weinig animo niet meer op het rooster. Toen had ik de keuze: Stoppen met sporten om dan vervolgens weer niets te doen of een andere les gaan volgen. Ik koos voor het laatste en zo ben ik bij de Zumba Fitness les en later ook bij de yoga terechtgekomen: super leuk en laagdrempelig!

Zo af en toe doe ik weleens een les bootcamp mee en ook daar geldt: je doet wat voor jou mogelijk is. Ik dacht eerst ook: ‘Bootcamp, dat kan ik nooit’, maar iedereen doet wat voor degene mogelijk is en zo verleg je zelf je eigen grenzen en sta je misschien nog wel versteld van jouw eigen kunnen.

Iedereen kan bij elke les zo instappen en beginnen met elke les die Jessica aanbiedt. De lessen bij Jessica zijn fijn om te volgen. Het is gezellige groepje vrouwen en Jessica is altijd super enthousiast. Je hoeft niet bang te zijn dat je iets niet kan of dat je voor schut staat; niemand wordt uitgelachen. Ga je een keer de verkeerde kant op, dan maakt dat niets uit… Het gebeurt mij ook zo vaak! Kom het gewoon proberen!”

De yoga les wordt op dinsdagavond om 19:00 uur in Tuil gegeven en op vrijdagochtend om 10:00 uur in Hellouw. Heb je net als Thea ook zin om een yogales te proberen? Je kan hiervoor een gratis proefles aanvragen.