Deelnemer aan het woord: Iwona

“Mijn naam is Iwona, ik ben 40 jaar en ik woon in Waardenburg. Ik sport bij Yessica sinds 2018 en volg sinds februari dit jaar de yoga lessen.
.
Ik ben gaan bewegen, omdat ik heel graag wat actiever en sportiever wilde worden. Eerder heb ik bij Jessica de Piloxing en Strong Nation lessen gevolgd, maar met al bestaande problemen met mijn rug werd het duidelijk dat een intensievere les minder goed voor mij is. Jessica is toen samen met mij gaan zoeken naar andere mogelijkheden, zodat ik nog steeds kon blijven bewegen.
.
Toen ben ik terecht gekomen bij de yoga en die past mij heel erg goed. Ik vind de yoga heel leuk en ik kijk er iedere week weer naar uit om te gaan. Als ik in beweging ben vind ik het belangrijk om plezier te hebben en je bent ook niets verplicht. Oefeningen doe je in overleg met de docent, die altijd bereid is om aangepaste oefeningen aan te dragen.
.
Ik doe mee met de lessen van Yessica omdat de nadruk niet ligt op prestatie en spiermassa opbouwen, maar op de balans tussen lichaam en wat je voelt. En niet alleen tijdens de yoga lessen. Het is geen standaard sportschool, maar een fijne plek waar je altijd jezelf kunt zijn en op je eigen niveau kunt sporten. Sporten bij Jessica biedt je de mogelijkheid om fit en actief te zijn, zonder dat je jezelf overbelast.”
.
🧘🏻‍♀️Voor de yogales start er vanaf 7 juli t/m 28 augustus 2020 weer 2 nieuwe blokken van 9 weken:

• op dinsdagavond 18:55 uur in Tuil (9 lessen op dinsdag, start: 7 juli)
• op vrijdagochtend 10:00 uur in Hellouw (9 lessen op vrijdag, start: 10 juli)
.
De lessen worden buiten gegeven en bij regen gaan we naar binnen. De kosten zijn € 81,- voor 9 lessen en als je mee wilt doen krijg je nog 1 les extra cadeau. Je kan de lessen vanaf de start van het blok 3 maanden gebruiken. Als je een keertje niet kan, dan kan je binnen die periode altijd nog de les inhalen en opmaken.
.
Heb je net als Iwona ook zin om mee te doen met de yoga lessen? Meld je hier aan voor het nieuwe blok via mijn website en voor meer informatie.