Deelnemer aan het woord: Iris

Iris“Mijn naam is Iris, ik ben 21 jaar en woon in Enspijk. Sinds februari 2019 sport ik bij Jessica.

Sporten heb ik altijd als verplichting gezien. Ik vond het niet leuk en deed het met tegenzin. Totdat ik bij Yessica ging sporten. De ongedwongen sfeer, de gezelligheid en toch flink aan het bewegen!

Op maandagavond kom ik altijd naar de Zumba les en volg dan af en toe daar achteraan ook een Xcore les. Twee totaal verschillende lessen, maar allebei erg leuk. Op dinsdagavond volg ik sinds kort de yoga les. Ik had nooit verwacht dat ik zo enthousiast zou worden van een yoga les. Ik deed mee om dit een keer te proberen en ben helemaal verkocht. Ik kan tegenwoordig uitkijken naar een uurtje ontspanning voor mijzelf op dinsdagavond.

Voor mij is het fijn dat de lessen in groepsverband zijn. Zo motiveer je elkaar en het maakt de lessen extra gezellig. De lessen zijn ook erg laagdrempelig, dit is heel prettig. Toen ik voor de eerste keer meedeed, voelde ik mijzelf direct op mijn gemak. Het is een leuke groep vrouwen waarin iedereen gemotiveerd is om te sporten, maar waar het niveau waarop je sport niet uitmaakt. Iedereen doet het op zijn eigen manier goed, of je nu ervaren bent of pas net begint met sporten, dat maakt niet uit.

Ik ben gestart met sporten met als doel ‘in beweging zijn en daardoor fitter worden’. Dit wil ik doen door minimaal twee keer in de week te sporten. Maar ik vind het ook belangrijk om veel plezier te hebben in het sporten, want met tegenzin sporten werkt voor mij echt niet. De instructeurs zijn zelf erg enthousiast en dit motiveert mij enorm!

Mijn tip aan jou: Neem een kijkje op de website van Yessica, kijk welke les je leuk lijkt en vraag een gratis proefles aan. Er is een ruim aanbod, dus er is altijd wel iets dat bij jou past.

Kom gezellig sporten, plezier hebben en werken aan jouw persoonlijke doel!”

Kom je net als Iris ook meedoen? Neem eens een kijkje op mijn website www.yessica.nl voor een overzicht van al mijn lessen en vraag een proefles aan.