Deelnemer aan het woord: Goanita

Mijn naam is Goanita, ik ben 46 jaar oud en woon in Waardenburg. Ik sport sinds augustus 2018 bij Yessica.

Ik volg o.a. de Xcore lessen. Deze les volg ik graag omdat ik de oefeningen met de xco-trainer echt een uitdaging vind. Het doen van ingewikkelde pasjes is niets voor mij. Het liefst knal ik van het begin tot het einde en kan ik in een uur lekker veel energie op doen!

Ik sport omdat ik het echt fijn vind om te doen en omdat het me energie geeft. En ook om mijn conditie op peil te houden, vooral in de winter. Daarnaast vind ik het ook fijn om in een groep te sporten. Ik voel me lichamelijk steeds sterker worden en ik zit ook beter in mijn vel.

Ik sport bij Yessica omdat het dicht bij huis is en dat is heel makkelijk. Sporten doe je in eerste instantie voor jezelf, maar Yessica is laagdrempelig en voor iedereen toegankelijk. Het maakt dus niet uit wie je bent. Er zijn verschillende lessen waar je uit kunt kiezen om te zien wat bij je past en de lessen worden zowel in de avond als overdag gegeven. In de Yessica app staan alle lessen en lestijden en hier krijg je ook meldingen als er iets wijzigt. Heel handig!

Mijn tip voor mensen die ook willen gaan sporten: probeer gewoon eens een les en geef het niet te snel op. Meestal heb je ongeveer 3 lessen nodig om te kijken of iets echt leuk vindt. Er zijn altijd genoeg opties in iedere les, zodat je de les kunt aanpassen op jouw niveau. En ook belangrijk: Het is bij Yessica enorm gezellig!”

Voor de Xcore les gaan er vanaf 5 oktober t/m 18 december 2020, 2 nieuwe blokken van 11 weken van start: op maandagavond om 20:05 uur en op vrijdagochtend om 09.00 uur, beiden in dorpshuis Hellouw. De kosten zijn €90,-. Je krijgt hiervoor 10 lessen + 1 les cadeau waarmee je het hele blok van 11 weken kan meedoen. Heb je net als Goanita ook zin om mee te doen met de Xcore lessen? Meld je hier aan voor het nieuwe blok via mijn website en voor meer informatie.