Deelnemer aan het woord: Elizabeth

Elizabeth

“Mijn naam is Elizabeth, ik ben 29 jaar oud en woon samen met mijn man en onze 3 prachtige kinderen in Waardenburg. Ik sport inmiddels ruim een jaar bij Yessica. 

Ik volg de Xcore– en de Bootcamp lessen. Ik ben al jaren aan het schommelen met mijn gewicht en mede door de zwangerschappen. Sinds ik sport, merk ik dat ik fitter en strakker wordt. 

Zes maanden geleden ben ik bevallen en ik ben nu inmiddels alweer ruim vier maanden aan het sporten. Ik haal er iedere les weer zoveel voldoening uit! 

Ik heb gekozen om bij Yessica te sporten, omdat ik het lesaanbod top vind! Mijn doel is fit worden en de laatste loodjes afvallen. Dankzij de lessen van Edyta en Mingus/Mirjam voel ik wel degelijk elke week weer een groei en verschil!

Voor alle mensen (en vooral moeders) die dit ook willen bereiken, maar niet weten waar ze moeten beginnen: ga het gewoon doen! Elke moeder verdient een moment voor zichzelf, dus ga! Een mooie mama van buiten en van binnen, is tenslotte een blije mama van buiten en van binnen toch?!

De instructeurs begeleiden je heel goed! De tijden zijn ook heel fijn. De kleintjes liggen tenslotte ’s avonds op bed, toch? En de lijntjes zijn kort, er is nauw contact met de instructeurs en ze zijn gemakkelijk te bereiken.

Kortom, GO GO GO!”

Kom je net als Elizabeth ook meedoen? Neem eens een kijkje op mijn website www.yessica.nl voor een overzicht van al mijn lessen en vraag een proefles aan.