Deelnemer aan het woord: Amanda

Mijn naam is Amanda van der Meijden-Klop, ik ben 34 jaar en woon in Haaften. Sinds september 2018 volg ik de XCORE lessen bij de lessen van Jessica.

Ik ben bij Jessica gaan sporten met als doel dat ik meer spieren wilde kweken en meer conditie wilde opbouwen. Dat lukt aardig, mijn doel is sinds ik gestart ben niet veranderd en ik vind dat het goed gaat met mijn doel. Ik ga ook naar de lessen om aan mijn conditie te werken, en ook om het sociale contact met andere mensen die sporten. Beiden zijn voor mij de motivatie om te gaan sporten. De instructeurs dragen ook bij aan mijn doel omdat je natuurlijk een goede uitleg nodig hebt, want anders krijg je overbelasting. En dat geeft weer andere spierklachten.

Ik sport op woensdagavond in het dorpshuis in Tuil en ik vind het ook een lekker tijdstip, om 18:45 uur in de avond. Dat is ook een reden waarom ik bij Jessica sport. Voor de lessen gebruikt Jessica een superhandige app waarin je alle lessen ziet staan en je je kunt afmelden als je die dag ziek bent. Naast de XCORE les die ik volg zijn er nog meer soorten lessen, je kunt kiezen uit meerdere dingen en je mag ook zelf weten wanneer je met wat mee doet en schuiven met lessen. Ik vind het fijn dat het gewoon in de buurt van mijn woonplaats is en de tijden 19:00 en 20:00 uur zijn ook niet te laat. Jessica is een leuke meid dus ook daarom kun je gewoon meedoen en langskomen.

Mijn tip? Kom gewoon een keer meedoen en ervaar hoe het is om mee te doen. Ik vind het superleuk.

Je kan een proefles voor de XCORE les of een andere les aanvragen via de Proeflespagina.