Zomerrooster 2021

26 juli t/m 27 augustus
IMG_5948

Omdat er vaak veel mensen met vakantie zijn, maar er ook veel door willen blijven bewegen zal ik ook dit jaar weer een lessen in de zomer plannen. Vorig jaar was het zomerrooster een succes en daarom komt elke les minimaal 1x op het rooster zodat je ook deze zomer door kan blijven bewegen.

Aanmelden zomerrooster 2021

Het zomerrooster gaat in op 26 juli t/m 27 augustus en bestaat elke les uit een blok van 5 weken. Scroll naar beneden als je meer wil weten over de lessen zelf.
 
  • Zumba Fitness // 26 juli t/m 25 augustus 2021 // maandag 18:55 uur
  • Strong Nation // 26 juli t/m 25 augustus 2021// maandag 20:05 uur & woensdag 18:55 uur
  • Bootcamp // 28 juli t/m 25 augustus 2021 // woensdag 20:00 uur
  • Vinyasa flow yoga // 27 juli t/m 27 augustus 2021 // dinsdag 18:55 uur & vrijdag 9:00 uur
Bij deelname aan het zomerrooster zijn de kosten €45,- euro voor een strippenkaart van 5 lessen. Ben je een nieuwe deelnemer, dan krijg je nog 1 les extra gratis.
 
In de zomer worden de lessen buiten gegeven bij de Ijsclub in Hellouw en in en rond het bos van Neerijnen/Waardenburg. Wanneer het regent zijn de Zumba, Strong Nation en yoga binnen in de dorpshuizen Hellouw of Tuil, dit zal op de dag zelf gedeeld worden in de groepsapp.

Meld je aan via het formulier.

Strong Nation

Tijdens de Strong lessen doe je verschillende oefeningen waarmee elk deel van je lichaam aan bod komt; alle oefeningen hebben verschillende opties waardoor je zelf kan kiezen op welk niveau je meedoet, zo word jij elke week een stukje sterker!

Vinyasa Flow yoga

Bij deze vorm van yoga staat de combinatie van ademhaling en beweging centraal. Je doet houdingen waarbij je je spieren actief mag gebruiken en je ademt van de ene houding in de andere. Door de oefeningen met je ademhaling op te volgen creëer je een flow (beweging), vandaar de naam Vinyasa Flow.

Zumba Fitness

Tijdens de Zumba Fitness (of Zumba) lessen combineer ik dans- en fitnessoefeningen op Latijns Amerikaanse muziek. Zo heb je niet het gevoel dat je bezig bent met een workout, heb je vooral veel FUN en is elke les echt weer een feestje!

Hoi, ik ben Jessica!

Ik geef al bijna 10 jaar groepslessen zoals yoga, Zumba Fitness en hoge intensiteit lessen (HITT). Dit doe ik omdat ik wil dat vrouwen door middel van sporten lekkerder in hun vel gaan zitten, en van hun lichaam én zichzelf gaan houden. In de afgelopen jaren heb ik al meer dan 400 vrouwen in mijn groepslessen gehad. Meer dan de helft van die vrouwen lopen bijna allemaal tegen hetzelfde probleem aan: ze willen sporten maar de stap ernaartoe is te groot. Of ze starten en haken na een tijdje af.

Nadat ik in 2010 geopereerd ben aan mijn buik door een auto ongeluk, heb ik datzelfde probleem gehad. Door het ongeluk kon ik mijn buikspieren niet goed meer aanspannen (het lijkt op een keizersnede), en merkte ik pas waar ik mentaal tegenaan liep als het gaat om sporten. Maar toen ik startte met Zumba Fitness, ontdekte ik dat sporten ook leuk kan zijn en tegelijkertijd ook nog eens goed voor mijzelf kon zorgen.
Kom je met mij meedoen?