Per 1 juli 2022 heeft Power Athletes mijn groepslessen overgenomen. Kijk voor meer informatie op www.power-athletes.com
Daarnaast geef ik per 1 juli 2022 alleen nog Personal Training via FitLokaal in Geldermalsen. Wil je een proefles aanvragen, stuur mij dan een e-mail naar jessica@yessica.nl

Workshop 'fysieke klachten'

Heb jij één of meerdere (chronische) fysieke klachten en worstel jij al een tijd met hoe je dit kan verhelpen?

Voor de workshop ‘Fysieke Klachten’ ga ik een pilot starten en ben ik op zoek naar 4-6 vrouwen die deze workshop graag willen uitproberen. 

Sporten in de buitenlucht

Pilot voor de workshop

In de afgelopen 12 jaar dat ik als sportinstructeur en trainer heb gewerkt ben ik veel verschillende fysieke klachten tegengekomen bij mijzelf, maar ook bij andere vrouwen. Voor veel andere vrouwen en mijzelf is het altijd een enorme zoektocht geweest hoe je om kan gaan met je fysieke klacht, hoe te verlichten of te verhelpen. En nog steeds zie ik nu nog teveel vrouwen worstelen met hun klachten. Maar ik denk dat dit helemaal niet nodig hoeft te zijn. Inmiddels is mijn vuurtje van binnen zó gaan branden dat ik graag meer vrouwen wil gaan helpen.

Spreekt jou dit aan? 

 • Heb jij één of meerdere (chronische) fysieke klachten?
 • Sta je ervoor open om hiermee aan de slag te gaan?
 • Zou je mij evt. willen helpen met meedenken zodat ik de workshop verder kan verbeteren na de pilot?

In september 2023 ga een dagdeel een pilot voor de workshop ‘fysieke klachten’ geven. Tijdens de workshop gaan we aan de slag met beweging, voeding en fysieke klachten. Een lunch, thee en water is inbegrepen. De workshop zal worden gegeven in de omgeving van Haaften. Het zal een kleine groep zijn waar ik mee wil gaan starten zodat er voldoende aandacht is voor iedereen.

De volgende data heb ik in optie:

 • 16 september 2023
 • 7 oktober 2023

Heb je interesse? Stuur mij dan een mail (jessica@yessica.nl) met je naam, dat je interesse hebt in de workshop, kort je persoonlijke verhaal en daarnaast je telefoonnummer. Ik neem daarna op een afgesproken moment telefonisch contact met je op om te kijken of de workshop passend voor je is.

Voeg je header hier toe

Wat is bootcamp?

Een bootcamples is in een groep sporten in de buitenlucht, onder begeleiding van een instructeur. Mijn bootcamplessen worden op een makkelijke en laagdrempelige manier gegeven zodat het voor iedereen te volgen is, met een mix van eigen materialen en materialen uit de omgeving.

De bootcamples bestaat uit 10 tot 20 oefeningen die je elk 30 tot 60 seconden doet. De oefeningen worden laagdrempelig gemaakt, voor ieder niveau is er een eigen uitdaging. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je niet mee kan komen, de instructeurs hebben oefeningen voor iedereen. Voorbeelden zijn onder andere knieën hoog houden terwijl je door de ladder loopt die op de grond ligt, zo snel mogelijk rennen om pionnen, trekken aan een touw, springen op hoge objecten zoals een strobaal en het trainen van je schouders met een pumpset en kniebuigingen (squats) met een tas met gewicht of met een pumpset. De oefeningen worden elke week afgewisseld. Hierdoor word je fitter, sterker en krijg je een betere weerstand, mede ook omdat er getraind wordt in de buitenlucht.

Review

wat deelnemers zeggen

Sara (45)

TUIL

Het voelt niet meer als een verplichting, maar ik sport nu omdat ik dat gewoon wil.

“De bootcamp vind ik erg leuk omdat het lekker buiten is en ik mezelf kan uitdagen om steeds weer op zoek te gaan naar wat ik fysiek aankan. Wat ik daar enorm motiverend aan vind, is dat ik merk dat ik sterker word en dat mijn conditie verbetert als ik het wat langer doe. Er zijn ook altijd alternatieven als een oefening erg zwaar is. Je traint dus op je eigen niveau maar toch met een groep, heel gezellig. Ik kan de lessen van Yessica aanraden aan iedereen die zich niet thuis voelt in een sportschool tussen flitsende pakjes en strakke fitbody’s. Hier kun je gewoon lekker jezelf zijn en plezier hebben in het sporten samen met andere vrouwen. De sfeer is erg ontspannen en niemand kijkt je raar aan als je even niet mee kan komen. Je bent er voor jezelf en niemand die daar wat van vindt.”

De instructeurs

DESIREE

JESSICA

Voor wie?

Ik probeer samen met de instructeur elke week weer een gezellige en veilige omgeving te creëren voor iedereen ongeacht je huidige fitness niveau, of je nou getraind bent of nog nooit hebt gesport. De les is dus voor iedereen geschikt en ik beloof je dat er niet wordt “gedrild” door de instructeur. Wil je niet meteen heel zwaar beginnen? Dan kan je deze les ook gewoon meedoen! Je kan het zo zwaar voor jezelf maken als je wil, de instructeur kan je hierbij helpen.

50% effectiever door HIIT

Bootcamp is een HIIT les, wat de laatste jaren steeds populairder is geworden omdat je hier sneller resultaten mee boekt. HIIT betekent dat je met korte oefeningen veel impact maakt. Hierdoor bouw je dus ook veel sneller je conditie op en door de verschillende oefeningen bouw je ook meer kracht op in je gehele lichaam.

Aanmelden gratis proefles Bootcamp

Aanmelden 10 lessen Bootcamp​

De les word doorlopend gegeven maar voor de Bootcamp is er vanaf 10 en 11 mei 2022 een nieuw instapmoment voor nieuwe deelnemers. Het gaat om de volgende lesmomenten:

 • woensdag om 19:30 in Neerijnse bos
  – door Desiree
 • donderdag om 19:00 bij de Ijsclub in Hellouw
  – door Jessica

Als je in de week van 10 mei niet meteen kan starten is dat niet erg, maar het is wel aan te raden, of om maximaal 1 week later te starten.

De kosten voor op de leslocaties zijn €75,- voor 10 lessen en je krijgt nog 1 les extra cadeau als je instapt vanaf de week van 10 mei. Je kan de lessen vanaf de start 20 weken gebruiken. Als je een keertje niet kan, dan kan je binnen die periode altijd nog de les inhalen en opmaken.

Meld je aan via het formulier.

De bootcamp wordt gegeven op:

 • woensdag in en rond het bos van Neerijnen en Waardenburg gegeven
 • donderdag om 19:00 uur bij de Ijsclub DES in Hellouw
 

Wil jij fitter worden, maar vind je niet de juiste motivatie in een massale sportschool? Ben jij op zoek naar iemand die je persoonlijk begeleidt en wil jij dat sporten vooral ook LEUK wordt?

In mijn lessen ligt de focus op jou! Ik kijk niet naar hoe je eruitziet, hoe oud je bent of wat je niet kan – dit is namelijk helemaal niet belangrijk om sterker en fitter te worden. Tijdens de bootcamples ga ik uit van jouw kracht en doorzettingsvermogen en werken we samen op een laagdrempelige manier aan jouw persoonlijke doelen.

Wil je dit zelf ook ervaren? Meld je dan nu aan!

Er zijn nog 9 plekken vrij voor de woensdagavond
Er zijn nog 8 plekken vrij voor de donderdagavond

Vorig jaar ging het heel snel met de aanmeldingen, dus wacht niet te lang met aanmelden. Vol = vol.

* dit veld is verplicht
Let op: nadat je op de aanmelden knop hebt gedrukt, kan het heel even duren voordat je wordt doorgestuurd naar de volgende pagina.