Vanaf maart 2019: Bootcamp in Waardenburg

Vanaf eind maart komt Bootcamp op het rooster en exclusief voor vaste deelnemers is er op woensdag 20 maart een extra Bootcamp les EXCLUSIEF voor jou als bestaande deelnemer van JeZz-Dance, jij mag deze les als eerst uitproberen.

Naast de exclusieve les voor vaste deelnemers zijn er ook nog 3 andere data gepland, 27 maart, 3 april en 10 april. Hiervoor kan je je NU aanmelden.

Hou je van een uitdaging, en ben je niet bang om moe te worden? En wil je meedoen met 1 of meerdere data? Er is voor alle data plek voor 15 deelnemers en VOL=VOL. Lees onderaan hoe je je aan kan melden.

WAT IS BOOTCAMP?
Bootcamp is in groepsverband sporten in de buitenlucht, onder professionele begeleiding van een instructeur. Het doel is om in de buitenlucht sterk, fit en vitaal te worden door oa HIIT training, kracht en circuit training te combineren in 1 uur durende bootcamples.

VOOR WIE?
De les is geschikt voor iedereen. Het maakt niet uit of je net pas bent begonnen met sporten of dat je al een gevorderde sporter bent. Iedereen kan op zijn eigen tempo en op eigen niveau meedoen aan deze les. Het maakt niet uit wat je leeftijd is, de les is voor jong en oud!

RESULTAAT

  • De bootcamp instructeur zorgt voor leuke oefeningen en de juiste technieken tijdens een les.
  • Ook zal hij ondersteuning bieden bij de uitvoering, het voorkomen van blessures en zelfs ervoor zorgen dat jouw motivatie hoog blijft.
  • Je zult al gauw merken hoe jouw lichaam fitter en sterker zal worden door de bootcamplessen.
  • Je valt makkelijker af en krijgt een betere weerstand, mede ook omdat er getraind wordt in de buitenlucht.

DATA EN TIJDEN
27 maart, 3 april, 10 april om 20:15 uur en op 20 maart om 20:15 uur voor vaste deelnemers.

LOCATIE
Zorgboerderij Heidewaard, Heideweg 12, Waardenburg

KOSTEN
€9,- per les. 3 lessen voor de prijs van 2.
* Ben je vaste deelnemers dan kan je gewoon deelnemen met je rittenkaart of abonnement. Degenen die een rittenkaart hebben en 3 lessen minimaal meedoen, krijgen na afloop 1 strip terug.

AANMELDEN
https://www.jezz-dance.nl/bootcamp
of via de Fitmanager app als je al deelnemer bent bij mij
* Via Kalender > Klik op het plusje > Zoek naar de data eind maart/begin april