Sportieveling aan het woord: Yvonne

 

Mijn naam is Yvonne van Hemert, 33 en ik woon in Herwijnen. Sinds maart 2018 ben ik begonnen met het volgen van de XCORE les in Hellouw.
Ik sport bij JeZz-Dance omdat ik sinds januari 2018 gestopt ben met roken en mijn conditie kon wel een oppepper krijgen. Mijn motivatie om te sporten is voor mijn plezier en omdat ik dit samen met een vriendin kan doen.

Waarom sporten bij JeZz-Dance volgens Yvonne:

Omdat de lessen erg gaaf zijn om te volgen. Nu de XCORE en vanaf mei ga ik ook de nieuwe Piloxing les volgen, waar ik mega veel zin in heb.  Je voelt na dit uur echt dat je gesport heb. Het is bij JeZz-Dance in een fijne omgeving, er hangt een goede en positieve sfeer,  Jessica is erg gedreven en de instructrices zijn ook super fijne meiden die ons lekker laten zweten.
Kom eens een proefles volgen en ervaar!