Sportieveling aan het woord: Lieke

Mijn naam is Lieke Soedira, 57 jaar en ik woon in Hellouw. Via een flyer die ik begin 2014 in mijn brievenbus ontving heb ik de sportlessen bij JeZz-Dance ontdekt en daarna heb ik mij meteen aangemeld voor een gratis proefles. Nadat ik erg enthousiast werd van de proefles ben ik daarna, sinds februari 2014, begonnen met de Zumba Fitness lessen.

Ik sport bij JeZz-Dance omdat er eindelijk er iets in het dorp Hellouw gedaan wordt wat mij meteen aansprak. Het mooie ervan vind ik ook dat het een combinatie van dans en fitness is. Ik vind het niet prettig als ik eerst met de auto ergens heen moet rijden. Vanaf het begin ga ik met plezier naar de Zumba Fitness lessen. De Zumba Fitness les heeft een enthousiaste instructrice die op een opbouwend tempo en variatie in muziek les geeft.

Waarom sporten bij JeZz-Dance volgens Lieke:

De lessen zijn afwisselend, en voordat je het weet is een les voorbij. Ik vind het prettig dat ik er zo naartoe kan hardlopen, dan heb ik al een kleine warming-up gedaan. Ik ga er met veel plezier heen, en vind het jammer als ik een keer een les moet overslaan. Ik mis het dan ook wel.

Vanaf dit nieuwe seizoen worden er meer lessen aangeboden en ik maak daar graag gebruik van. Ik vind het heerlijk om na mijn werk te gaan sporten of iets dergelijks om wat aan lichaamsbeweging te doen. Na een Zumba Fitness les heb ik ook echt het gevoel dat ik gesport hebt. Instructrice Jessica geeft op een plezierige wijze les en doordat zij zo enthousiast is, word je dat vanzelf ook. Er zit een goed tempo in de bewegingen en ik heb dan ook altijd een handdoek en een fles drinken bij me, die ik ook echt nodig heb tijdens de les.