Sportieveling aan het woord: Rosalie

Mijn naam is Rosalie de Keijzer-Bos en ik ben 27 jaar. In 2013 ben ik bij mijn toenmalige vriend (nu mijn man) gaan wonen in Tuil en sinds dit jaar wonen we in Haaften. Omdat ik naast wielrennen nog een andere sport in de buurt zocht ben ik via internet op de website van JeZz-Dance terecht gekomen en heb ik de sportlessen in Hellouw gevonden. Sinds september 2015 volg ik de Zumba Fitness lessen.

Ik ben erg enthousiast over de Zumba Fitness lessen bij instructrice Jessica omdat de muziek waar wij op dansen goed aansluit bij mij, en daarnaast geeft Jessica duidelijke instructies. Dit vind ik erg prettig en een belangrijke voorwaarde om een sportles te kunnen volgen.

Motivatie van Rosalie:

Mijn motivatie om te sporten is voornamelijk voor mijn conditie en zowel lichamelijk en geestelijk voelt het goed. Ik kom altijd al zwetend en met een flinke dosis endorfine weer thuis aan, na een uurtje Zumba Fitness bij JeZz-Dance. Oftewel voldaan! Wanneer er lessen uitvallen of extra lessen zijn, geeft Jessica dit duidelijk via mail of Facebook aan.

Kom ook lekker een sportles uitproberen om uit te vinden of het bij je past! Schrijf je in voor een gratis proefles en probeer het gratis uit!