Sportieveling aan het woord: Janet

Mijn naam is Janet, 40 en ik woon in Haaften samen met mijn man en 2 kinderen. Sinds 2 jaar sport ik bij Jessica en volg ik haar Zumba Fitness lessen in Hellouw. Ik kwam bij Jessica terecht omdat ik via iemand anders gehoord had dat ze in Hellouw lessen geeft. Ik hou ervan om in beweging te komen en om te dansen. Ik had hiervoor al Zumba lessen gevolgd en vond dit heerlijk omdat ik aan slag kon met mijn conditie. Ik vind de Zumba lessen een ideale combinatie. Omdat je dan heerlijk kan dansen en tegelijk kan sporten. Dit is daarom ook mij motivatie om te sporten: mijn gezondheid, conditie en lekker bezig zijn.

We hebben een gezellige Zumba groep, waar tussendoor even gelachen wordt, maar juist heel intensief getraind wordt. Jessica is heel fanatiek in lesgeven, maar heeft het ook goed in de gaten als de oefening niet goed uitgevoerd wordt. Het is een uurtje knallen, lekker zweten en voldaan naar huis. Als je van muziek en dansen houdt, kom dan gewoon meedoen. ­čÖé

Wil je Zumba Fitness ook proberen? Kom dan een gratis proefles meedoen: Klik hier om je aan te melden