Sportieveling aan het woord: Iris

Iris

Mijn naam is Iris, 43 en ik woon in Hellouw. Ik sport sinds september 2017 bij Jessica. Ik volg op dit moment de lessen XCORE, Zumba Fitness, STRONG by Zumba én Piloxing.

Sporten zie ik als noodzakelijk kwaad naast het Bourgondisch leven dat ik leid… eigenlijk zit ik liever op de bank met een glas wijn. Maar als je terecht komt op een plek waar je kan sporten, waar het gezellig is, waar je gemotiveerd wordt en waar het niets uitmaakt hoe je eruit ziet, dan voel ik mij gemotiveerd!

Ik sport bij Jessica omdat ik het lekker laagdrempelig vind, en het is in de buurt! Voordat ik startte had ik als doel dat ik fitter en slanker wilde worden. Ik heb als doel 2x per week sporten gesteld. En dit haal ik doordat er een leuk wisselend aanbod van groepslessen is. Dan blijft sporten leuk en is het gevarieerd. Ik merk ook dat de verschillende groepslessen ook verschillende spiergroepen stimuleren dus eenzijdig is het nooit! Ik vind het prettig om wisselende instructeurs te hebben, gewoon omdat het afwisselt.

Ik merk sinds dat ik gestart ben met de lessen bij Jessica dat ik strakker geworden ben en meer kracht heb in mijn spieren. Dat stimuleert enorm! Ik merk ook dat het bijna geen moeite kost om te gaan. Het is in de buurt en ik ken er steeds meer mensen. Naast dat we allemaal komen om serieus te sporten is het ook gezellig.

Mijn tip voor jou?

Als je op zoek bent naar groepslessen in de buurt met variatie in het lesprogramma dan ben je bij Jessica op het juiste adres. Er is geen excuus meer om niet te sporten! Met strippenkaart of abonnement kun je altijd iets vinden wat bij je past. Ik als ‘niet sporter’ ben ik zelfs zó enthousiast geraakt dat ik inmiddels gemiddeld 4 x per week sport. Wie doet er met me mee? Gewoon komen! Geen excuus meer.. het is echt leuk!

Wil je ook een les proberen? Kom dan een gratis proefles meedoen: Klik hier om je aan te melden.