Sportieveling aan het woord: Doreen

Doreen

Mijn naam is Doreen en sport sinds een half jaar bij Jessica en haar lessen. Ik volgde tot nu toe altijd XCORE maar wil nu ook andere lessen gaan proberen.

Ik was altijd graag actief bezig. Ik zit ieder dag 9 uur op kantoor plus reistijd in de auto. Daarna wil ik even mijn energie kwijt. Ook wil ik graag fit en gezond blijven. Om mijn motivatie hoog te houden moet er afwisseling in mijn trainingsprogramma zijn en die vind ik bij de lessen van Jessica. Ik woon ook nog niet heel lang in Nederland en wil graag mensen leren kennen, waarvoor een groepsles een goede keuze is.

Ik ben gestart met het doel om met plezier actief bezig te zijn en fit te blijven en tegelijkertijd mensen in de omgeving te leren kennen. De instructeurs dagen mij en de andere deelnemers in de lessen uit om niet te stoppen en door te gaan, en zorgen voor een gezellige sfeer en interactie van de deelnemers voor en na de cursus. Ik koos voor Jessica en haar lessen omdat ik geen vast abonnement wil en ik vind de sfeer op sportscholen niet leuk. En omdat Jessica geen sportschool is voelt het kleiner en persoonlijker. Daardoor kun je al je vragen en wensen altijd kwijt en voelt de begeleiding altijd goed.

Ik vind de lessen bij Jessica een hele fijne plek om te sporten. Ga het gewoon proberen! Als je het nooit hebt gedaan weet je gewoon niet wat je mist of niet. Er zijn verschillende lessen, er is zeker ook iets voor jou daarbij. Je hebt een steeds breder aanbod aan lessen, welke op voor mij goede tijdstippen worden aangeboden. De instructeurs zijn motiverend en de locaties prima. Ik ben heel tevreden en kan het jou aanraden.

Wil je ook een proefles voor 1 of meerdere lessen volgen? Vraag deze dan aan via de proeflespagina.