Nieuw: Sporten met korting bij Yessica via Gympass

Yes, leuk nieuws!! 

Werk jij in loondienst en maakt jouw werkgever gebruik van Gympass? Dan kun jij vanaf nu met korting bij mij sporten. 

Via jouw werkgever kun je met korting lessen kopen. Je kunt mijn lessen dan vinden via de app van Gympass. 

Wat is Gympass?
Gympass is een app waarmee je kunt je sporten bij alle sportclubs die in Nederland aangesloten zijn bij Gympass. Je kan er ook voor kiezen om de ene keer bij sportclub X te sporten en de andere keer bij sportclub Y (van Yessica 😉).

Hoe kan je lessen kopen?
Controleer of jouw werkgever is aangesloten bij Gympass. Wanneer dit het geval is, kun je vervolgens de Gympass app downloaden waarmee je via je werkgever met korting lessen kopen. 

Hoe werkt het aanmelden?
Via mijn website yessica.nl/rooster vind je het meest actuele rooster. Wanneer je via Gympass wilt meedoen aan een van de lessen op het rooster, meld je je van tevoren aan via de Fitmanager app, die ik gebruik voor mijn lessen. Zo weet ik dat jij naar een van mijn lessen komt en dat je via Gympass meesport. Op het moment dat je aanwezig bent bij een van mijn sportlessen, check je in via de Gympass app en zo wordt jouw les dan betaald.  

Ben je nieuw en gebruik je de Fitmanager app nog niet? Geef dan even door dat je wilt meedoen met een les via jessica@yessica.nl.

Kom jij binnenkort via Gympass bij mij sporten? 💪