Nieuw: Zumba Fitness en Pilates op woensdagochtend

Vanaf januari 2020 ga ik iets nieuws introduceren. De lessen zullen vanaf dan opgedeeld worden in vaste lessen en bloklessen. Een vaste les staat vast op het rooster en een blokles zal 8, 10 of 12 weken gegeven worden.

De eerste twee bloklessen die gegeven gaan worden zijn Zumba Fitness en Pilates. Deze 10 lessen vinden plaats op woensdagochtend 15 januari t/m 25 maart in het dorpshuis in Tuil.

– De Zumba les is om 09:00 uur
– De Pilates les is om 10:00 uur

Ben je vaste deelnemers bij mij? Dan kun je je nu al aanmelden voor de eerste twee lessen op 15 januari via de Fitmanager app, met je abonnement of rittenkaart.

Ben je nog geen deelnemer bij mij? Dan heb ik iets heel leuks voor je! Als je je nu aanmeld voor 10 lessen, krijg je 1 gratis les extra die je mag gebruiken voor een van de andere groepslessen op het rooster. Meld je hiervoor aan via mijn website via onderstaande links:

Heb je nog vragen?
Dan mag je mij altijd mailen via jessica@yessica.nl of bellen/WhatsApp op het telefoonnummer 06-18320588.