Nieuw in het team: Tinja

 

Om uitbreiding van het aanbod bij JeZz-Dance mogelijk te maken zijn er extra instructeurs nodig. Met heel veel trots mag ik zeggen dat nu ook Tinja een bijdrage gaat leveren aan de uitbreiding van de lessen. Ik stel haar hierbij graag aan jullie voor!

Tinja van Zanten

Tinja is 35, woont samen en heeft 3 kinderen. Ze is al 8 jaar, als het niet langer is, actief als XCORE instructeur en doet dat tot op de dag van vandaag nog met heel veel plezier en lol. Nadat ze een aantal jaar geleden verhuisde vanuit Elst naar Leerdam, is ze ook lessen gaan geven in Piloxing SSP, Piloxing Knock-out, BBB, aerobics, baby bootcamp, Jumping fitness,Steps & shape en Club power Hi/Lo. Ze vind het heerlijk om eenenergieke les te geven en de deelnemers het naar hun zin te maken. Tinja is naast de sportlessen die ze geeft ook trotse eigenaresse van een grand café en een café in Leerdam.

Tinja gaat voor JeZz-Dance de XCORE Workout en Piloxing® SSP lessen verzorgen. Ze liet vanaf het begin weten: “Ik heb super veel zin om te beginnen bij JeZz-Dance en vind het een eer dat ik dit mag uitbreiden met Piloxing. Deze intense maar super effectieve les geeft je zoveel energie! Ik zie dit als een nieuwe uitdaging waar ik mijn energie en enthousiasme in kwijt kan.”