Nieuw in het team: Minggus

Voor degenen die mij al langer kennen, ik was al een hele lange tijd op zoek naar een bootcamp instructeur. Met veel trots mag ik jullie hierbij Minggus voorstellen die vanaf maart 2019 de Bootcamp lessen gaat verzorgen!

Minggus Kipuw

Minggus Kipuw is 36 en performance trainer. Sport en fysieke fitheid lopen als een rode draad door zijn leven. Als performance trainer helpt hij mensen om fit te worden en te blijven. Dat doet hij door samen met de deelnemer de juiste combinatie te vinden van kracht, conditie, voeding en hormonale balans.

Sinds zijn jeugd heeft hij een passie voor sport, fitness en een gezonde lifestyle. Deze passie in combinatie met gedrevenheid en doorzettingsvermogen heeft ertoe geleid dat hij in zijn jeugd viervoudig Nederlands kampioen taekwondo is geweest en zilver heeft behaald op de EK. Tijdens zijn carrière bij de lucht en landmacht is hij erachter gekomen dat hij op een sociale wijze zijn gedrevenheid en doorzettingsvermogen kan overbrengen op anderen. Dit in combinatie met mijn behoefte om mensen te helpen heeft ertoe geleid dat hij sinds 2014 zijn droom is gevolgd en fulltime werkzaam is geworden als fitnesstrainer.

Minggus heeft een breed scala aan fitness- en gezondheidsopleidingen gedaan zoals AALO level 1 en 2, Groepsdocent Less Mills GRIT strength /cardio-instructor, Overload Sled instructor, Overload T.O.P.  A en B Trainer, Personal hormonal profiler (PHP) en Bootcamp instructor. Hij zegt: “Door mijn persoonlijke achtergrond en ervaring ben ik in staat om op het gebied van kracht, conditie, voeding en hormonale balans voor elke deelnemer unieke keuzes te maken die leiden tot het beste resultaat.”

Minggus gaat voor JeZz-Dance de Bootcamp lessen verzorgen. Inschrijven kan vanaf half november, hou de website en social media in de gaten!