Nieuw in het team: Kelly

Met veel trots mag ik jullie hierbij Kelly voorstellen. Kelly gaat vanaf januari 2019 de XCORE lessen op maandag verzorgen! Afgelopen maandag is ze al voorgesteld aan de deelnemers in de les. Hieronder stelt zij zich aan jullie voor.

Kelly van Horssen

Ik ben Kelly, ik ben 24 jaar en ik kom uit Waardenburg. Ik ben een erg fanatieke sporter en ik vind dan ook veel verschillende sporten leuk. Ik dans al praktisch mijn hele leven en doe daarnaast o.a. aan spinning en XCORE. Vanaf januari ga ik de XCORE lessen verzorgen voor JeZz-Dance en daar heb ik super veel zin in! Ik ben blij dat ik mijn enthousiasme voor deze groepsles over kan gaan dragen en samen met jullie kan gaan knallen! Ik werk daarnaast bij een reisorganisatie waar ik mijn andere passie, reizen, elke dag mag uitoefenen.

Ik ben blij dat ik mijn passie voor sport met jullie mag gaan delen en een feestje kan gaan maken van de XCORE lessen (met veel fun, hard werken en… lekker veel ZWETEN).

Tot ziens in de lessen!