Nieuw in het team: Jody en Ermelien

Om uitbreiding van het aanbod bij JeZz-Dance mogelijk te maken zijn er extra instructeurs nodig. Met heel veel trots mag ik zeggen dat nu ook instructeurs Jody en Ermelien een bijdrage gaan leveren aan de uitbreiding van de lessen. Zij stellen zich hierbij graag aan jullie voor!

Ermelien de la Rambelje

Ermelien is geboren in Utrecht en nu woonachtig in Culemborg. Ze is 52 jaar, woont samen en heeft een zoon van 26. Sporten doe ze al jaren, van power aerobics tot bodypump, bootcamp en golf. Een groot deel van haar vrije tijd besteed ze graag aan sportieve activiteiten. Ze heeft verder nog een eigen bedrijf in de meubels waar Ermelien 5 dagen per week werkt.

Ermelien gaat voor JeZz-Dance de XCORE® Workout lessen verzorgen. Ze zegt zelf: “Ik hou er van om mensen te motiveren, om het beste uit jezelf te halen. Om jezelf uit te dagen. Maar vooral om plezier te hebben.”

Jody van den Broeke

Jody is 32 jaar en woont in Papendrecht. Met veel plezier geeft ze al 12 jaar streetdance lessen aan verschillende groepen en leeftijden, en daarnaast is ze al jaren enthousiast over Zumba Fitness en daardoor gestart als instructrice. In haar vrije tijd zit ze ook in een Flamenco dansgroep waar ze regelmatig optredens mee doet.

Jody gaat voor JeZz-Dance aan de slag als back-up voor de Zumba Fitness lessen. Haar motto is: ‘Dance for fun’! Plezier hebben in wat je doet is het allerbelangrijkste.