Nieuw blok Strong Nation vanaf 30 augustus 2021

YES!! ❤️ Vanaf 30 augustus t/m 3 november zullen er 3 nieuwe blokken Strong Nation lessen gegeven worden en de inschrijvingen zijn NU geopend!!
De Strong Nation lessen zijn gepland op:

Yessica Strong Nation
  • maandagavond om 20:05 uur in dorpshuis Hellouw
  • dinsdagavond om 20:05 uur in dorpshuis Hellouw
  • woensdagavond om 18:55 uur in dorpshuis Tuil

Tijdens de Strong lessen doe je verschillende oefeningen waarmee elk deel van je lichaam aan bod komt. De focus ligt op je conditie en het sterker worden in je armen, benen, buik en rug. De basisoefeningen die ik doe zijn: knieën hoog houden, burpees, jumping jacks, push-ups, squats en lunges, gecombineerd met krachtige oefeningen geïnspireerd op samurai, karate en kickboksen. 

Het lijkt misschien een hele lastige, moeilijke en ingewikkelde les maar dat is het absoluut niet! Alle oefeningen hebben verschillende opties waardoor je zelf kan kiezen op welk niveau je meedoet. Lukt het nu nog niet om een push-up te doen dan help ik je met andere oefeningen.

In de eerste week dat je meedoet zal je merken dat je flink wat gedaan hebt. Pas in een tweede les of later ga je merken dat je sterker wordt en ga je dus dan pas het effect ervan voelen. Deze les is dus alleen voor jou als je graag met mij de uitdaging aan wil gaan om elke les sterker te worden en je graag resultaten wilt zien van wat je doet. De les heet Strong omdat je elke week een stukje sterker wordt door de oefeningen die je doet, het is dus een proces.

De kosten zijn € 90,- voor 10 lessen. Als je je via mijn website www.yessica.nl/strong aanmeldt, krijg je nog 1 les extra cadeau. Je kan de lessen vanaf de start van het blok 13 weken gebruiken. Als je een keertje niet kan, dan kan je binnen die periode altijd nog de les inhalen en opmaken. In Hellouw is er plek voor 12 personen en in Tuil is er plek voor 8 personen en vol=vol!

Ken je nog iemand die het fijn vindt om deze les te proberen en kopen jullie allebei lessen? Dan krijg je allebei de introducé-bonus van ieder 5 strippen extra.

Kom je meedoen?