Lesreglement rondom Covid-19

geupdate: 21 februari 2022

i.v.m. het Corona virus sporten we zo veel mogelijk buiten en bij regen binnen. Hiervoor is het lesregelement hieronder op aangepast.

Gezondheidsvragen:

  • Vraag jezelf altijd af: Ben je in staat om nu te sporten?
  • Blijf thuis wanneer je last hebt van neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn en hoesten of verhoging of koorts.
  • Ook als je Coronatest negatief is, blijf je thuis tot je gezondheidsklachten verdwenen zijn. Jijzelf of gezinsleden dienen minimaal 24 uur klachtenvrij te zijn voordat je weer kan komen sporten.
  • Heb je het Coronavirus of heb je het gehad, overleg dan met  Jessica (06-18320588) of je weer mee kan doen met de lessen.

Wanneer een docent twijfelt aan je gezondheid, dan heeft deze het recht om je naar huis te sturen.

De 4 regels omtrent alle lessen

  • Zorg ervoor dat je van te voren bent aangemeld voor een les.
  • Kom pas 5 minuten voor aanvang van een les, wacht buiten of in je auto tot de docent aangeeft dat je naar binnen mag, en ga na de les direct weer weg te gaan, en via de aangewezen uitgang.
  • (per 25 februari opgeheven) – Voor de groepslessen geldt dat je een Corona QR code + identiteitsbewijs moet aantonen op een binnenlocatie, Voor privélessen is dit niet nodig. Je kan de Corona QR code tonen via de Coronacheck-app, maar het is ook mogelijk om je QR code op papier te laten zien. Je krijgt een coronatoegangsbewijs als je volledig bent gevaccineerd, een herstelbewijs hebt of met een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud.
  • Ik wil je vragen om je thuis om te kleden en in je sportkleding naar de les en weer naar huis te gaan. Je kan gebruik maken van het toilet op een locatie, maar probeer het zo veel mogelijk thuis te doen.

Vragen?
Mocht je nog vragen hebben over de regels en richtlijnen op deze pagina? Stuur dan een e-mail via jessica@yessica.nl.

Corona update

Om het samen sporten tijdens corona mogelijk te kunnen maken moeten we allemaal voldoen aan de veiligheidseisen die gesteld worden. Alleen als we hieraan voldoen, kunnen we het samen voor elkaar krijgen dat we wekelijks kunnen sporten.