JeZz-Dance heet nu Yessica!

Woensdag 6 november 2019 was het moment daar, de onthulling van de nieuwe naam: Yessica!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Amanda en Anton hebben deze prachtige naam bedacht, ik was meteen verliefd.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
De naam is persoonlijk. De lessen zijn persoonlijk. De les is jouw moment, jouw uurtje, het gaat om jou. Jij bent belangrijk. Ja, ook jij. Daarom: Yessica. Een persoonlijke en simpele naam. Dichtbij mezelf en dat is wat ik ook graag wil, dat mensen geen drempel voelen om zichzelf te kunnen laten zien en zo het plezier in zichzelf mogen ontdekken dat sporten ook leuk is. Jij mag veranderen, je transformeren, je aanpassen aan wat er gebeurd om je heen door jezelf te zijn. En dat is waar de libelle ook voor staat. Het is een symbool voor geluk & een nieuw begin.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Mijn naam schrijf je met een J maar de Y maakt het nog net wat krachtiger. Yes, omdat het echt een YES! gevoel mag zijn om te gaan sporten. Écht JA zeggen tegen jezelf. En Yes, omdat ik vind dat iedereen mij ook zo mag noemen, lekker laagdrempelig, lekker kort. Ik ben probeer mijzelf te zijn. Jij mag jezelf zijn. Dan zijn we samen Yessica. 🙏🏻
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Ik ga nog even nagenieten. Wat vind jij van de nieuwe naam? Laat het mij weten via social media, e-mail of Whatsapp.