Interesse in een les?

WAUW! 💗 Sinds dat we weer met elkaar mogen sporten zijn de lessen drukker dan ooit! Ik snap dat wel want samen sporten is natuurlijk veel gezelliger dan alleen vanuit huis en gelukkig kunnen we dat nog op gepaste afstand doen. 🙏⁠

En omdat de lessen zo vol zijn wil ik daarom graag het rooster uitbreiden. Maar ik vind het ook belangrijk om van jou te horen welke lessen JIJ zou willen volgen, en wanneer.

Hiervoor heb ik op mijn website een pagina gemaakt waarin jij je voorkeuren kan aangeven. De pagina is de afgelopen maanden al een paar keer ingevuld, en hoe meer vrouwen aangeven ze interesse hebben in een bepaalde les, hoe groter de kans is dat ik een les kan opstarten.

Heb jij interesse om te sporten, of heb jij suggesties of interesse in een (bepaalde) les? Vul op mijn website het formulier in en geef aan wat jouw voorkeuren zijn. Wanneer er voldoende animo is kan ik een les gaan opstarten!

Dat kan via: yessica.nl/interesse. Wel doen he?