Hoe staat het met jouw sportieve voornemen dit jaar?

JeZz-Dance bestaat dit jaar alweer 5 jaar! Zoals de meesten weten was 2017 geen gemakkelijk jaar voor mij persoonlijk. Gelukkig mag ik vanaf maart weer fris beginnen aan de Zumba lessen en ga ik mijn dromen najagen. Een van de dromen van vorig jaar was om de XCORE Workout op het rooster te krijgen, en dat is gelukt!!

Mede door iedereen die naar de lessen komen en blijven komen. Bedankt hiervoor! In 2018 gaan we nog meer mooie plannen realiseren. Kom jij ook weer bij ons sporten? Dan helpen we jou om je sportieve voornemen te realiseren.


Korte nieuwsupdates


Jullie houden van optics!

De XCORE workout blijft ook na januari op het rooster. Ermelien zal met veel plezier deze les blijven geven op maandag om 20.00 uur.

Gastlessen in februari

Jody heeft deze week afscheid genomen. In februari zullen er gastlessen gegeven worden op maandag om 19.00 uur door verschillende Zumba instructeurs zoals Stone en Ester.

Zonder salsa geen Zumba

Vanaf maandag 5 maart start Jessica weer met de Zumba lessen op maandagavond om 19.00 uur. In het kader van haar comeback zal de toegang van zowel de XCORE als de Zumba op deze avond voor iedereen gratis zijn.

Gratis en voor niets

Er zijn een aantal lessen uitgevallen de afgelopen maanden. Er zijn geen inhaallessen gepland. Wel zal op 5 maart de lessen gratis zijn, we hopen dat op deze manier iedereen tegemoet kunnen komen. Ter verrekening van de uitgevallen en gratis lessen zullen de deelnemers die een abonnement hebben een verschil terug overgemaakt krijgen in maart.

Win, win, win!

In februari hebben we weer een leuke winactie voor 3x een half jaar gratis sporten. Wil jij dit winnen? Doe dan mee via onze Facebookpagina.