Deelnemer aan het woord: Sigrid

“Ik ben Sigrid, 22 jaar en woon in Herwijnen. Begin 2020 ben ik begonnen met de yoga lessen bij Yessica. Ik ben begonnen om voornamelijk meer te kunnen bewegen en om fitter te worden. Maar ik ben ook bij Yessica begonnen omdat ik opzoek was naar yoga lessen in de buurt en het buiten les krijgen mij erg aansprak. Inmiddels volg ik al een tijdje de lessen, en ik het heb ontzettend naar mijn zin.

Het fijne aan de les vindt ik is dat je alles op je eigen tempo kan doen, als een houding niet lukt is dat helemaal niet erg. Je wordt heel erg gemotiveerd om naar je eigen lichaam te luisteren en zelf je eigen tempo te bepalen. Ik ben erg blij dat ik met de lessen ben begonnen. Inmiddels merk ik echt verschil; mijn lichaam is sterker en soepeler en hierdoor raak ik ook elke les weer gemotiveerd om de les te blijven volgen en te blijven groeien.

Zelf heb ik snel last van mijn polsen wanneer hier druk op komt, dit heb ik gelijk in de eerste les besproken en samen hebben we gekeken naar hoe ik hier het beste mee om kan gaan. Inmiddels voel ik het heel goed aankomen en zijn er enkele aanpassingen in de oefeningen en houdingen die ik kan doen om dit te verhelpen. Het fijne aan de lessen bij Yessica is dan ook dat hier de ruimte voor is. Ik zou als tip meegegeven, voor wanneer je twijfelt om mee te komen doen, om het echt zelf te komen ervaren. Ook al vindt je sporten en bewegen lastig, of heb je last van een blessure. Tijdens de lessen kan dit allemaal besproken worden en er kan op ieder niveau meegedaan worden.”

💗Voor de yoga start er vanaf volgende week, van 27 juli t/m 27 augustus, een nieuw blok van 5 weken op dinsdagavond om 18:55 uur en op vrijdagochtend om 9:00 uur. De lessen worden buiten gegeven bij de Ijsclub DES in Hellouw. Bij regen gaan we naar het dorpshuis Hellouw. De kosten zijn €45,-. Je krijgt hiervoor 5 lessen + 1 les cadeau.

🧘‍♀️Heb je net als Sigrid ook zin om mee te doen met de yoga? Meld je aan voor het nieuwe blok via yessica.nl/yoga