Deelnemer aan het woord: Mirthe – Strong Nation

“Ik ben Mirthe, 24 jaar oud en woon in Eethen. Sinds vorig jaar sport ik bij Yessica en ben ik begonnen met de Zumba lessen, en sinds dit jaar doe ik ook mee met de Strong Nation.

De Strong les is voor mij een motiverende en gezellige les, en stiekem ook heerlijk intensief. Ik vind het een hele fijne les omdat ik hier mij erop kan focussen om op mijn eigen niveau mee te doen. De oefeningen bouwen zich op in 3 opties: je begint altijd bij optie 1 en werkt toe naar optie 3. Hierdoor kan je echt ervaren hoe het is om op je eigen niveau en op een veilige manier op te bouwen.

Toen ik begon was het echt voor de gezelligheid, maar mijn doel is op een gegeven moment ook wel veranderd. Ik merkte dat ik heel veel energie haalde uit het sporten, dus heb nu als doel om sterker te worden en een goede conditie op te bouwen. Vroeger heb ik ook veel gesport en daar heb toen flinke blessures aan overgehouden. Doordat ik nu de Strong Nation lessen volg bouw ik veel meer spierkracht op, wat dit juist positief beïnvloed.

Jessica let ook heel erg op wat elke deelnemer kan en wat lukt. Als er een oefening lastiger is om uit te voeren, bijvoorbeeld bij blessures, dan geeft ze tips. Ik heb veel plezier in sporten. Ik haal er veel energie uit om te merken dat ik steeds sterker word en een betere conditie krijg. En daarnaast is het een moment waar ik echt even kan focussen op mezelf.

Ik vind de lessen bij Yessica heel positief en persoonlijk. De sfeer is heerlijk; heel ongedwongen, je mag jezelf zijn, en met af en toe wat humor. Je leert je grenzen kennen en respecteren en de instructeurs zijn ook betrokken. Er hangt bij iedere les een hele laagdrempelige sfeer.

Mijn tip voor jou: Kom zoals je bent! Als je zin hebt om kracht en conditie op te bouwen in een gezellige groep waar je jezelf mag zijn, kom vooral hier sporten!”

🔥Voor de Strong Nation start er vanaf 30 augustus een nieuw blok van 10 weken op ma, dins en woe avond in Hellouw en Tuil. Er zijn nog 4 plekken vrij op maandag en dinsdag. De kosten zijn €90,-. Je krijgt hiervoor 10 lessen + 1 les cadeau.

Heb je net als Mirthe ook zin om mee te doen met de Strong Nation lessen? Meld je aan via mijn website yessica.nl/strong