Deelnemer aan het woord: Mirjam

“Ik ben Mirjam, 41 jaar en woon in Herwijnen. Sinds eind 2018 sport ik bij Yessica. Ik ben toen begonnen met Xcore lessen. Sinds vorig jaar heb ik dit uitgebreid met de Strong Nation lessen, en sinds vorige zomer volg ik ook de Bootcamp lessen.

De bootcamples is voor mij wel echt een uitlaadklep, even alles geven wat je hebt. Je doet geen ingewikkelde oefeningen en er zijn altijd opties om een oefening lichter of juist zwaarder te maken. De docent motiveert iedereen, waarbij ze goed rekening houdt met het niveau per individu. In de groep word elk niveau geaccepteerd, dat vind ik ook erg prettig.

Wat ik zo fijn aan de bootcamp lessen vind, is dat je zowel aan je uithoudingsvermogen als aan het versterken van je spieren werkt. Ik ben nooit een sporter geweest en heb in het begin echt moeite gehad om het vol te houden maar inmiddels vind ik het echt leuk en zit het in mijn vaste patroon om elke week te gaan.

Voor mij werkt een groeples veel beter, het motiveert veel meer dan dat je alleen aan het sporten bent.

Yessica is kleinschalig en daardoor heel persoonlijk en de docenten zijn echt goed in de lessen die ze geven en motiveren je om steeds een stapje verder te gaan.

Kom je met mij meedoen? Zet de eerste stap en dan zie ik jou hopelijk snel bij de bootcamp!”

Voor de bootcamp start vanaf 9 juni t/m 21 juli een blok van 7 weken op woensdagavond om 19:30 uur. De lessen worden gegeven in en rondom het bos van Neerijnen en Waardenburg, echt outdoor en in de natuur dus! De kosten zijn 63,-. Je krijgt hiervoor 7 lessen + 1 les cadeau. Heb je net als Mirjam ook zin om mee te doen met de bootcamp lessen? Meld je hier aan voor het nieuwe blok.