Deelnemer aan het woord: Mirjam de Ruiter

BootcampMijn naam is Mirjam de Ruiter, ik ben 39 jaar en woon in Geldermalsen.
Ik sport sinds half juni 2019 bij Jessica, waar ik met veel plezier de Bootcamp lessen volg.

Ik ben gaan sporten omdat ik graag fitter wilde worden en dit ook wil blijven. Ik ben onlangs tien kilo afgevallen en ik merkte dat er steeds stiekem weer wat bij kwam. Ik wil heel graag nog een paar kilo kwijt, maar daarnaast ik wil ook gewoon fitter zijn.
Sporten zie ik ook als tijd voor mezelf: even een uurtje knallen en verder nergens aan denken.

Ik heb een tijdje aan hardlopen gedaan, maar ik merk dat het niet zo mijn ding is.
Bij een les Bootcamp word je gestimuleerd om door te zetten en waardoor je steeds een stapje verder gaat. Je wordt uitgedaagd!

De bootcamp lessen zijn precies wat ik zocht. Het is een actieve manier van gevarieerd sporten en dat ook nog in de buitenlucht! Minggus, de instructeur, kijkt naar wat je kunt en motiveert je om steeds een stapje verder te gaan. Hierbij wordt goed gekeken naar ieder individu. Lukt een oefening (nog) niet, dan wordt er een alternatieve oefening voorgesteld. Minggus is erg gedreven en enthousiast.

Bij slecht weer is er een alternatieve locatie beschikbaar, zodat de les toch door kan gaan. Kan hij een keer geen les geven, dan valt Jessica zelf in of wordt er gezocht naar een andere passende oplossing. Dit allemaal in overleg met de groep via de groepsapp.

Via de app Fitmanager kan je een strippenkaart kopen waarmee de lessen betaald worden (allemaal automatisch). Ook staan hier de lessen in genoteerd waarvoor je bent aangemeld en kan je je eventueel afmelden. Dit werkt erg prettig.

Kortom, ik vind het een fijne sportomgeving met ervaren en motiverende instructeurs.
Ik wil anderen aanraden om het ook gewoon te gaan doen! Het sporten bij Jessica is laagdrempelig, er heerst een goede sfeer en je krijgt goede begeleiding.

Wil je ook een Bootcamp les proberen? Kom dan meedoen! Je kunt een gratis proefles volgen: Klik hier om je aan te melden.