Deelnemer aan het woord: Marina

“Mijn naam is Marina, 49 jaar en ik woon in Herwijnen. Sinds september 2020 volg ik bij Yessica de Yoga lessen en daarnaast volg ik af en toe ook een Zumba les.

Ik ben meer gaan bewegen omdat ik beter voor mijzelf en mijn lichaam wilde gaan zorgen. Dit besef kwam nadat ik een tijdje geleden te maken kreeg met longembolieën en ik daardoor maanden uit de running was. Om weer conditie te krijgen en mijn longfunctie te optimaliseren sport ik nu vaker in week.

Door te gaan bewegen zorg ik er mede voor dat ik aan mijn gezondheid werk. Ik vind dat belangrijk en daarom ben ik ook gestart met de yoga. Door de yoga raak ik heerlijk ontspannen en mijn spierpijn van het sporten (ik volg hiernaast ook nog tennislessen) verdwijnt. Ik voel mij weer soepel en fit. Het voelt heerlijk. Ik kan eigenlijk niet meer zonder. En het is gewoon leuk om te doen.

Bij Yessica krijg ik persoonlijke aandacht van enthousiaste docenten, dit geeft een extra motivatie. Ze nodigen mij ook uit om telkens mijn grenzen te verleggen. Jessica stimuleert en motiveert ‘haar’ deelnemers en ze is ook een leuke, spontane en gezellige meid. Iemand waarbij je je snel op je gemak voelt. Dat verlaagt ook mijn drempel om te gaan.

Mijn doel is nu nog steeds hetzelfde, voor mijn body & mind zorgen, en voor mij is het fijn dat dat ik dat bij Yessica kan doen. Het is ook nog eens lekker dichtbij huis, met een paar minuten rijden kan ik al aan de slag! Ik kan echt even een momentje voor mijzelf creëren.

Er zijn bij Yessica meerdere lessen, eigenlijk voor ieder wat wils, en de lessen worden ook nog eens op verschillende tijdstippen aangeboden en op verschillende locaties.
Via de Yessica app wordt er goed gecommuniceerd over de lessen en kan je je makkelijk aan- of afmelden. Genoeg redenen dus om te gaan, er is geen excuus meer!”

Voor de Yoga start er vanaf 5 januari t/m 12 maart een nieuw blok van 10 weken op dinsdagavond om 18:55 uur en op vrijdagochtend om 10:00 uur, beiden in dorpshuis Hellouw. De kosten zijn €81,-. Je krijgt hiervoor 9 lessen + 1 les cadeau waarmee je het hele blok van 10 weken kan meedoen. Heb je net als Marina ook zin om mee te doen met de Yoga lessen? Meld je hier aan voor het nieuwe blok via mijn website en voor meer informatie.