Deelnemer aan het woord: Janet

Janet“Mijn naam is Janet, ik ben 30 jaar en woon in Tuil. Ik volg bij Jessica de Strong lessen.

Sporten is voor mij echt even een moment voor mezelf. Ik ben gaan sporten omdat het mij een boost geeft. Ik sport ook om meer energie te krijgen en weer wat aan te sterken na twee zwangerschappen.

Ik sport bij Jessica omdat het laagdrempelig is. Zonder oneerbiedig te zijn: hier kun je gewoon een stelletje moekes onder elkaar zijn. Je werkt een uur lang keihard, maar wel op je eigen tempo en met een lach (meestal dan ūüėČ).

Ik kies voor de Strong les, omdat het intensief sporten is. Ik vind het fijn om na het sporten het gevoel te hebben dat ik echt iets heb gedaan. Door de muziek voelt het wel veel minder zwaar aan, dan wanneer je dezelfde oefeningen saai op een sportschool doet. Je moet het op een sportschool ook allemaal zelf doen, waardoor ik ook nooit zeker weet of ik het wel goed doe of dat ik er alles uitgehaald heb wat ik kon. Tijdens de lessen bij Jessica krijgen we aanwijzingen en dat is heel fijn.

Mijn doel was om weer iets actiefs te gaan doen na de bevalling en dat vooral vol te blijven houden. Het enthousiasme van de instructeurs (en de groep) helpt hier zeker bij. Net zoals dat het lekker dichtbij is! Het kost me minder moeite om te gaan; het is tenslotte nog geen vijf minuten lopen… Mijn doel is nu om weer wat aan mijn lichaam te doen, zodat ik van de zomer nog wat fitter ben.

Kom gewoon eens kijken bij de lessen bij de lessen om te ontdekken of dit ook iets voor jou is!”

Heb je net als Janet ook zin om een keertje een Strong les te proberen? Je kan hiervoor een gratis proefles aanvragen.

Vanaf maandag 13 januari start ik ook met een nieuwe groep de Strong challenge. Dit is een challenge waarmee je in 6 weken sterker en fitter kan worden. Dit is incl. Strong lessen (1 tot 2 x per week, je kiest zelf), voedingsplan, 7 min. bonus video’s voor thuis en een leuke groep andere dames die ook meedoen.

Wil je mee komen doen? Meld je dan hier aan.