Deelnemer aan het woord: Harriet

Harriët

Mijn naam is Harriët van Hemert, 48 en ik woon in Haaften. Ik sport sinds september 2017 bij Jessica, toen zij begon met het aanbieden van XCORE lessen. Ik volg drie keer in de week de XCORE lessen.

Toen is startte was mijn doel om me fitter te voelen en conditie op te bouwen. Ik vond sporten nooit zo erg leuk maar toen ik kennis maakte met XCORE was ik meteen super enthousiast, de muziek en de fanatieke instructeurs maken deze sport ook extra makkelijk!

XCORE verveelt dus na ruim een jaar nog helemaal niet! Elke 3 maanden is er een nieuwe release met andere nummers. Ik voel me erg fit en ga met heel veel zin elke week sporten! Ook al ben ik nog zo moe, na de les zit ik weer vol energie. Daarnaast is het gezellig om met een vast groepje te sporten.

Ik vind sporten dichtbij of in mijn woonplaats heel fijn. Toen de XCORE lessen op het rooster kwamen heb ik me meteen aangemeld want ik was al bekend met XCORE. Helemaal leuk is dat ik de lessen samen met mijn dochter van 18 volg!

Jessica heeft een steeds groter aanbod verschillende lessen gekregen op verschillende locaties zodat je de mogelijkheid krijgt om een dag te kiezen die jou uitkomt.

Wil je ook een XCORE les proberen? Kom dan met mij meedoen en kom een gratis proefles volgen: Klik hier om je aan te melden.