Deelnemer aan het woord: Dunja

DunjaMijn naam is Dunja Fluijt, ik ben 39 jaar en ik woon in Tuil. Sinds april 2019 volg ik de bootcamp lessen bij Jessica.

Ik sport omdat ik graag weer fit wil zijn en strakker in mijn vel wil komen. Dat doe ik voornamelijk door te gaan hardlopen. Het hardlopen is echt een moment voor mezelf geworden en geeft me altijd weer een boost. Ik geniet ook van de vooruitgang die ik boek.

De bootcamp is voor mij een mooie aanvulling op het hardlopen. Deze lessen bieden veel variatie en daarmee kan ik verschillende spiergroepen versterken. Minggus helpt me om mijn grenzen te verleggen en dat motiveert enorm. Maar uiteindelijk daag ik mezelf natuurlijk zelf het meeste uit!

Ik sport bij Jessica omdat de lessen hier in het dorp worden gegeven en het dus lekker dicht bij huis is. Wat ook fijn is, is dat je altijd eerst een proefles mag volgen. Zo kun je eerst kijken of het iets voor je is en dan besluiten of je een strippenkaart of abonnement wilt aanschaffen. Er wordt gebruikgemaakt van de app Fitmanager, wat ik ook erg prettig vindt. Zo kun je je aan- of afmelden voor de les en hierin kun je ook altijd het rooster terugvinden.

Ik vind de bootcamp echt een aanrader voor iedereen! Het is heerlijk om buiten te sporten en je kan het altijd op je eigen niveau doen. Zo maak je je eigen progressie.

Wil je ook een bootcamp les proberen? Kom dan meedoen! Je kunt een gratis proefles volgen: Klik hier om je aan te melden.

De bootcamplessen gaan in de winter door, maar dan wel binnen. De indoor bootcamplessen zullen vanaf 5 november (of eventueel eerder, afhankelijk van het weer) op dinsdagavond om 19:30 uur in het dorpshuis in Hellouw plaatsvinden.