Deelnemer aan het woord: Angelique

“Mijn naam is Angelique, ik ben 36 jaar oud en woon in Hellouw. Ik sport sinds september 2018 bij Yessica.

Met veel plezier volg ik de Xcore- en Zumba Fitness lessen, vanwege het enthousiasme van de docenten en omdat ze goed bij mij passen. Het is een ontzettend leuke manier om fit te blijven. Ik ben gestart met sporten omdat ik graag weer fit wilde worden na mijn keizersnede en ik het belangrijk vind om veel plezier te beleven tijdens het bewegen.

De Xcore lessen volg ik om mijn conditie te verbeteren. Ik vind het een fijne combinatie van spieren en de core versterken met een stukje conditie, wat voor mij goed aansluit bij het hardlopen wat ik daarnaast zelf nog doe. Het geeft me ondersteuning bij het hardlopen doordat in tijdens de lessen mijn core versterkt.

Ik sport bij Yessica, omdat ik de lessen erg leuk vind en ze qua muziek en persoonlijke aandacht goed bij mij passen. Er is veel aanbod op verschillende momenten en het aanbod varieert ook in inspanning. Er is dus voor ieder wat wils! Hiernaast is de prijs-kwaliteitverhouding goed en sport ik ook voor de sociale contacten.

Jessica kan je goed helpen bij het realiseren van je doelen. Als je start met sporten, kun je met haar altijd bespreken wat je doelen en je motivatie zijn. Jessica houdt iedereen altijd op de hoogte over het laatste nieuws en eventuele wijzigingen.”

Voor de Xcore les gaan er vanaf 5 oktober t/m 18 december 2020, 2 nieuwe blokken van 11 weken van start: op maandagavond om 20:05 uur en op vrijdagochtend om 09.00 uur, beiden in dorpshuis Hellouw. De kosten zijn €90,-. Je krijgt hiervoor 10 lessen + 1 les cadeau waarmee je het hele blok van 11 weken kan meedoen. Heb je net als Angelique ook zin om mee te doen met de Xcore lessen? Meld je hier aan voor het nieuwe blok via mijn website en voor meer informatie.