Aanmelden voor
nieuw blok

Strong Nation, Yoga,
Bootcamp of Zumba Fitness
30 augustus t/m 3 november
Dorpshuis Hellouw Yessica

Het rooster voor NA de zomer is bekend! Vanaf 30 augustus starten er weer nieuwe blokken.

Ook wordt het ‘s avonds weer steeds vroeger donker, dus we gaan met de yoga, Strong Nation en Zumba lessen weer naar binnen naar de dorpshuizen. De bootcamp gaat deze herfst/winter wel buiten door.

Elke les bestaat uit een blok van 10 weken. Hieronder vind je een overzicht van het rooster wat ingaat op 30 augustus t/m 3 november.

Aanmelden nieuw blok

Het nieuwe blok gaat in 30 augustus t/m 3 november 2021 en bestaat elke les uit een blok van 10 weken. Scroll naar beneden als je meer wil weten over de lessen zelf.

Maandag

  • 18:55 Zumba Fitness – – Dorpshuis Hellouw
  • 20:05. Strong Nation – – Dorpshuis Hellouw

Dinsdag

  • 18:55 Vinyasa flow yoga – – Dorpshuis Hellouw
  • 20:05 Strong Nation – – Dorpshuis Hellouw

Woensdag

  • 18:55 Strong Nation – – Dorpshuis Tuil
  • 19:30 Bootcamp – – rond het bos van Neerijnen (incl verlichting)
  • 20:30 Bootcamp – – rond het bos van Neerijnen (incl verlichting)

Bij deelname aan een blok zijn de kosten €90,- euro voor een strippenkaart van 10 lessen. Ben je een nieuwe deelnemer, dan krijg je nog 1 les extra gratis.

Kom je meedoen? Meld je aan via het formulier.

Deze lessen zijn (bijna) vol:
  • Er zijn nog 3 plekken vrij voor de Strong Nation maandagavond
  • Er zijn nog 3 plekken vrij voor de Strong Nation dinsdagavond
  • Er zijn geen plekken meer vrij voor de Strong Nation woensdagavond

Strong Nation

Tijdens de Strong lessen doe je verschillende oefeningen waarmee elk deel van je lichaam aan bod komt; alle oefeningen hebben verschillende opties waardoor je zelf kan kiezen op welk niveau je meedoet, zo word jij elke week een stukje sterker!

Vinyasa Flow yoga

Bij deze vorm van yoga staat de combinatie van ademhaling en beweging centraal. Je doet houdingen waarbij je je spieren actief mag gebruiken en je ademt van de ene houding in de andere. Door de oefeningen met je ademhaling op te volgen creëer je een flow (beweging), vandaar de naam Vinyasa Flow.

Zumba Fitness

Tijdens de Zumba Fitness (of Zumba) lessen combineer ik dans- en fitnessoefeningen op Latijns Amerikaanse muziek. Zo heb je niet het gevoel dat je bezig bent met een workout, heb je vooral veel FUN en is elke les echt weer een feestje!

Hoi, ik ben Jessica!

Ik geef al bijna 10 jaar groepslessen zoals yoga, Zumba Fitness en hoge intensiteit lessen (HITT). Dit doe ik omdat ik wil dat vrouwen door middel van sporten lekkerder in hun vel gaan zitten, en van hun lichaam én zichzelf gaan houden. In de afgelopen jaren heb ik al meer dan 400 vrouwen in mijn groepslessen gehad. Meer dan de helft van die vrouwen lopen bijna allemaal tegen hetzelfde probleem aan: ze willen sporten maar de stap ernaartoe is te groot. Of ze starten en haken na een tijdje af.

Nadat ik in 2010 geopereerd ben aan mijn buik door een auto ongeluk, heb ik datzelfde probleem gehad. Door het ongeluk kon ik mijn buikspieren niet goed meer aanspannen (het lijkt op een keizersnede), en merkte ik pas waar ik mentaal tegenaan liep als het gaat om sporten. Maar toen ik startte met Zumba Fitness, ontdekte ik dat sporten ook leuk kan zijn en tegelijkertijd ook nog eens goed voor mijzelf kon zorgen.
Kom je met mij meedoen?